Futbol

Dilmen: "Herkes şaşırdı ama ben daha çok şaşırdım"

20 Ocak 2018 Cumartesi 22:42 - Son Güncelleme 21 Ocak 2018 Pazar 01:23

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile Acıbadem Sağlık Grubu arasında yapılan forma sponsorluğu anlaşması için "İlk gördüğümde şaka falan yapılıyor sandım. Herkes şaşırdı ama ben daha çok şaşırdım" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli ekibin transfer yapıp yapmayacağı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Dilmen, "Devre arasında denizin bittiğini gördük. Aykut Kocaman'ın Aziz Yıldırım'a söylediği söz şu; 'Bana oyuncu alma, yeter ki oyuncuların taksitlerini geciktirme..." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin uzatmada bulduğu golle 2-1 kazandığı mücadele ile ilgili olarak taraftar desteğine dikkat çeken Dilmen, "Eğer statda 7 bin kişi falan olsaydı 6 dakika değil 4 dakika uzatılırdı" dedi.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan "% 100 Futbol" programında Fenerbahçe-Göztepe maçını değerlendirdi.

Sarı-lacivertli ekibin transfer yapıp yapmayacağı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Dilmen, şunları söyledi:

"Devre arasında denizin bittiğini gördük. Aykut Kocaman'ın Aziz Yıldırım'a söylediği söz şu: 'Bana oyuncu alma, yeter ki oyuncuların taksitlerini geciktirme...Fenerbahçe'nin 11'inde oynayan en az 3-4 oyuncu Anadolu takımında oynasa, 'Neden verdiler?' demezdik. Fernandao, İsmail, Aatif ve hatta Mehmet Topal..." 

Dilmen, 2. yarının ilk 8 haftasının sonunda, Galatasaray'ın zirvede olma ihtimalini yüksek gördüğünü kaydederek, "Bu sırada rakiplerine 7-8 puan fark atmazsa, sonrasında Galatasaray için de zorlu bir süreç başlayacak" ifadelerini kullandı.

"O takım, 5-0'dan maç çevirse bile Aykut Hoca haftaya o takımı başlatmaz"

Fenerbahçe'nin uzatmada bulduğu golle 2-1 kazandığı mücadelede sergilenen oyuna dikkat çeken Dilmen, "Aykut Kocaman'ın son bölümde oynattığı takım onun takımı değil. O takım, 5-0'dan maç çevirse bile Aykut Hoca haftaya o takımı başlatmaz. Çünkü Aykut Kocaman'ın futbol doğruları başka" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen, sezon başında Dirar'la ilgili şüphelerinin olduğunu ifade ederek, "Ama 5. haftadan sonra faydalı bir oyuncu olduğunu farketim. Gerçekten bu günde etkili oynadı" diye konuştu.

Kadıköy'deki taraftar desteğine de vurgu yapan Dilmen, "Kadıköy'de 30 binin üstünde taraftar olduğu zaman Fenerbahçe kolay kolay kaybetmez demiştim öyle de oldu. Son dakikalarda taraftar takımı itti. Eğer statda 7 bin kişi falan olsaydı 6 dakika değil 4 dakika uzatılırdı. Fenerbahçe daha çok topa sahip olduğu için Jahovic'i bugün çok göremedik. Ancak çok etkili bir santrafor kesinlikle" dedi.

"Herkes şaşırdı ama ben daha çok şaşırdım"

Dilmen, Fenerbahçe ile Acıbadem Sağlık Grubu arasında yapılan forma sponsorluğu anlaşmasıyla ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Fenerbahçe'nin yaptığı sponsorluk anlaşmasını gördüğümde şaka falan yapılıyor sandım. Çok sürpriz oldu bana. Herkes şaşırdı ama ben daha çok şaşırdım. Çünkü o süreci yakından takip ediyordum. "

"Cengiz'in ismini 10 kişiye sorsan 2 tanesi belki bilirdi"

Galatasaray'da başkanlık seçimine de değinen Rıdvan Dilmen, "Çok enteresan oldu gerçekten. Terbiyesizlik olarak algılanmasın ama yolda Dursun Özbek'in rakibi kim diye 10 kişiye sorsan 2 tanesi belki bilirdi Mustafa Cengiz'i. Bundan sonra ezberleyeceğiz tabii adını" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz