Futbol

Erol Bedir'den Welliton itirafı

25 Kasım 2017 Cumartesi 12:09 - Son Güncelleme 25 Kasım 2017 Cumartesi 12:16

Kayserispor Başkanı Bedir, göreve başladığında adeta sorun yumağı bir takım devraldıklarını dile getirerek "12 puanımız vardı. Takımda 10 futbolcu kalmıştı, futbolcuların tamamı paralarını alamadıkları gerekçesiyle kaybolup gitmişlerdi, kaçmışlardı." ifadelerini kullandı. Bedir, ''Welliton parasını son gün yatırdığımız için İstanbul'a gelip bizimle kavga etti'' dedi.

O süreçte hem ekonomik problemlerle mücadele ettiklerini hem de takıma takviye yapabilmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Bedir, şunları kaydetti:

"Öyle bir dönemdi ki Welliton bile son gün parasını yatırdığımızda İstanbul'da gelip bizimle kavga etti. 'Benim paramı niye yatırdınız?' dedi. Halbuki normalde 'Niye param yatmadı?' diye kavga etmesi lazım ama tam tersini yaptı. Tabii o serbest kalmayı düşünüyordu. Nakoulma gitmişti. Bu arada devre arasında bir haftalık dönemde transfer tahtamız kapalı, ödenecek bir sürü borç vardı. Yeni transferler yapacaksınız, takımda 10 futbolcu kalmış. Sayısal olarak da Sergen hoca antrenman yapacak kimse bulamıyordu. Devre arasında kimsenin iyi futbolcusunu alamazsınız. Ya problemli ya kadroya giremeyen oyuncuları alabilirsiniz ya da çok çok paralarla transfer yapabilirsiniz. Anlayacağınız sağa sola saldırıp, belki günde bir saat bile uyumadan günlerce mücadele edip, yeni transferler yapıp takımı kurup sahaya çıkarabilmek için büyük eziyetler çektik."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz