Futbol

Erol Bulut'tan Yalçın Ayhan tepkisi!

13 Aralık 2017 Çarşamba 16:10 - Son Güncelleme 13 Aralık 2017 Çarşamba 16:27

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Göztepe maçında yenilen gollerin Yalçın Ayhan'ın eksikliğine bağlanmasına tepki gösterdi. Bulut, maçların takım olarak kazanılıp kaybedildiğini vurguladı.

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Yalçın Ayhan olmadığı için Göztepe maçında 3 gol yenildiği iddialarına tepki gösterdi.

Bulut, “Benim gelmediğim, önceden yenilen 13 gol vardı. Hatırladığım kadarıyla orada da goller yenildi. Orada da Yalçın oynuyordu. O zaman ne dememiz lazım? Yalçın'a mı bilet kesmemiz lazım? Kime bilet kesmemiz lazım?Tek bir futbolcunun üzerinden yorum yapmamız yanlıştır. Bu kim olursa olsun Yalçın olsun başka futbolcu olsun yorum yapmamız yanlış. Takım olarak kazanıyor ya da kayıp ediyoruz."

Süper Lig'de son oynadıkları Göztepe maçını değerlendirirken daha üstün olan tarafın kendi takımı olduğunu iddia eden Bulut, şunları söyledi:

"Maçın geneline baktığımızda rakibe göre daha üstün oynayan bir Yeni Malatyaspor vardı. Pozisyonlar vardı. 2 gol attık ama bu sefer 3 gol yedik. O maçta da verilmeyen bir penaltı pozisyonumuz var. Birine Dening'e verildi. Öbürüne de Dening'e verilmesi gerekiyordu. Maalesef istemediğimiz bir sonuçla 3-2 mağlup olduk.”

Bulut, hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçından puan ya da puanlarla ayrılmak istediklerini belirtti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz