Futbol

Fenerbahçe'ye Giuliano'dan şok haber!

20 Ocak 2018 Cumartesi 23:21 - Son Güncelleme 21 Ocak 2018 Pazar 01:29

Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında Göztepe'yi 2-1 yenen Fenerbahçe'de Giuliano şoku yaşanıyor. Omzu çıkan ve hastaneye kaldırılan Brezilyalı oyuncunun en az 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano'nun omzu çıktı. Maçın 70. dakikasında bir pozisyonda sağ kolunun üzerine düşen tecrübeli oyuncu maça devam edemedi.

Hastaneye götürülen Giuliano'nun çıkan omzunun yerine takıldığı belirtildi.

Kocaman: "Giuliano en az 3-4 hafta yok"

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maçta omzu çıkan Giuliano Victor de Paulo'nun en az 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağını belirtti.

Kocaman, Giuliano'ya geçmiş olsun dileklerini ileterek, "En az 3-4 hafta şu an için olmayacak gibi gözüküyor. Omzu çıktı, problemli" şeklinde konuştu.

Kulüpten açıklama: "Giuliano'nun kolu omuz askısına alındı"

Fenerbahçe Kulübü'nden de Giuliano'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi.

Sarı-lacivertli ekibin internet sitesinde yer alan açıklamada, "Fenerbahçemizin Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Göztepe ile oynadığı maçta girdiği bir pozisyonda yere düşen Giuliano Victor De Paula'nın omzunun çıktığı tespit edildi. Fenerbahçe Spor Kulübü sağlık sponsoru Liv Hospital'da omzu yerine oturtulan Giuliano'nun kolu omuz askısına alındı ve tedavisine başlandı" ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz