Futbol

Galatasaray ikinci yarı açıldı

09 Aralık 2017 Cumartesi 21:26 - Son Güncelleme 09 Aralık 2017 Cumartesi 23:32

Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor'u konuk etti.

Türk Telekom Stadı'nda hakem Ümit Öztürk'ün yönettiği mücadeleden Galatasaray 4-2 üstün ayrıldı.


Ligdeki son 3 deplasman maçını kaybederek hem önemli puan kayıpları yaşayan hem de bu sezon ilk kez liderlik koltuğunu kaptıran Galatasaray, ikinci yarıda bulduğu gollerle Teleset Mobilya Akhisarspor'u yenerek taraftarı önündeki başarılı performansını sürdürerek moral buldu.

Mücadelenin ilk yarısı 17. dakikada Maicon'un kendi kalesine ve 45. dakikada Olcan Adın'ın golleri ile Teleset Mobilya Akhisarspor üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya baskılı başlayan Galatasaray, 49. dakikada Fernando ile farkı 1'e indirdi ve 51. dakikada Bafetimbi Gomis ile skora denge getirdi. 70. dakikada Younes Belhanda ile 3-2 öne geçen Galatasaray'da 90+4. dakikada Sofiane Feghouli skoru belirleyen golü kaydetti.

Karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk; 43. dakikada Miguel Lopes'i ve 68. dakikada Bafetimbi Gomis'i kırmızı kartla oyun dışında bıraktı.

Bu sonucun ardından Galatasaray 32 puan ve maç fazlasıyla tekrar liderlik koltuğuna oturdu. Teleset Mobilya Akhisarspor ise 19 puanda kaldı.

Ligde gelecek hafta Galatasaray, Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanına gidecek. Teleset Mobilya Akhisarspor ise Kayserispor'u konuk edecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz