Futbol

Galatasaray, Tudor'la yollarını ayırdı

18 Aralık 2017 Pazartesi 17:15 - Son Güncelleme 18 Aralık 2017 Pazartesi 18:23

Galatasaray'da Tudor dönemi kapandı. Sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör Igor Tudor ile yollarını ayırma kararı aldı.

Galatasaray, teknik direktör Igor Tudor ile yolları ayırma kararı aldı. Sezona iyi başlayan ancak ilerleyen haftalarda özellikle deplasmanda kötü sonuçlar alan Galatasaray'da yönetim, Hırvat Hoca'ya verdiği desteği çekti.

Taraftarın da sürekli olarak tepki gösterdiği Tudor, yönetimin aldığı kararla görevinden uzaklaştırılmış oldu.

Sarı Kırmızılı takım KAP'a yaptığı açıklamada ''Şirketimizin 18.12.2017 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz İgor Tudor ve teknik ekibinin görevine son verilmesi konusunda oybirliği ile karar alınmıştır'' ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Galatasaray Kulübü, resmi internet sitesinden Igor Tudor'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti:

İşte o açıklama:

18 Aralık Pazartesi günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısındaki değerlendirme neticesinde, Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nın Hırvat Teknik Direktör Sayın Igor Tudor ile yollarını ayırması kararı alınmıştır.

2016-2017 sezonun son 14 haftasında Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nı çalıştırmaya başlayan Igor Tudor, 17 Aralık Pazar günü oynanan Evkur Yeni Malatyaspor maçına kadar takımımızın başında 34 maça çıktı. Galatasaray bu mücadelelerde 19 galibiyet elde ederken, 4 kez berabere kaldı ve sahadan 11 kez mağlup ayrıldı.

Igor Tudor’a kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor; bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz