Futbol

İşte Galatasaray'ın transfer listesi

14 Aralık 2017 Perşembe 18:09 - Son Güncelleme 15 Aralık 2017 Cuma 00:32

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TRTSPOR'a flaş açıklamalarda bulundu. Arda Turan ile kesinlikle görüşmediklerini belirten Özbek, Asamoah ve Filipe Luis'in transfer listesinde olduğunu söyledi.

Özbek, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "İnşallah Galatasaray ve Fenerbahçe de bu noktalara gelir" şeklindeki ifadesine, "Galatasaray'ın seviyesi belli, Herkes rütbesini bilecek" karşılığını verdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi teknik ekip ve futbolcularla öğle yemeğinde buluştu.

Yemek sonrası TRTSPOR muhabiri Volkan Kılıç'ın sorularını yanıtlayan Özbek, "Bu tür birliktelikler, takıma moral veriyor" dedi.

"Arda haberlerini hayretle izliyorum"

Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Dursun Özbek, Barcelona'da forma giyen eski futbolcuları Arda Turan ile herhangi bir görüşme yapmadıklarını söyledi.

Özbek, gerekli transferleri yapacaklarını vurgulayarak şunları kaydetti:

"Teknik heyet ve futbol direktörümüzle önümüzdeki dönemi değerlendirmek için görüşüyoruz. Spesifik olarak Arda Turan ile bir görüşmemiz yok. Arda Turan bizim evladımız. Yazılıyor, çiziliyor ama ben hayret ediyorum. Herhangi bir görüşme olmadı. Bize gelen rapor çerçevesinde ocak ayındaki transfer döneminde eksiklerimizi tamamlamak için çalışmalara başladık. Fazla geç kalmadan ocak ayında gerekli transferleri yapacağız."

Asamoah ve Filipe Luis listede

Kwadwo Asamoah ve Filipe Luis'in transfer listesinde olduğunu belirten Başkan Dursun Özbek, yerli takviyesi de yapabileceklerini söyledi.

Özbek, "Bu oyuncuların transferleri masamızda var. En iyisini Galatasaray için yapacaız. Yerli oyuncu transferi de yapabiliriz" dedi. 

Galatasaray taraftarına da mesaj veren Özbek, "Taraftarlardan bizi desteklemelerini istiyorum. Taraftarla büyüğüz. Taraftarımız bizi desteklediği sürece şampiyonluğun en büyük adayıyız." ifadelerini kullandı.

Özbek'ten Orman'a yanıt: "Herkes rütbesini bilecek" 

Dursun Özbek, Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın, "İnşallah Beşiktaş'ın başarısıyla ilerleyen yıllarda Fenerbahçe ve Galatasaray da bu noktalara gelir" açıklamasına, "Galatasaray'ın seviyesi belli, herkes rütbesini bilecek" diyerek espirili bir yanıt verdi.

Özbek, yanıtı şöyle;

"Galatasaray'ın seviyesi belli. Beşiktaş'ın seviyesi belli. Bizim çok güzel bir sloganımız var; 'herkes rütbesini bilecek' diye."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz