Futbol

Jahovic kalacak mı, ayrılacak mı?

03 Ocak 2018 Çarşamba 14:37 - Son Güncelleme 03 Ocak 2018 Çarşamba 15:30

Göztepe Yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Adis Jahovic'i yeni anlaşma için ikna etmeye çalışıyor. Sarı-kırmızılı ekibin, golcü yıldızı şu ana kadar ikna edemediği iddia ediliyor.

Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına Antalya'da hazırlanan Göztepe'de henüz gidecek isimler netleşmedi.

Sabah'ta yer alan habere göre sarı-kırmızılılarda devre arasında gönderilmesi gündemde olan bazı oyuncular, belirsizlikten dolayı huzursuz... Teknik Direktör Tamer Tuna'nın oyuncularını transfer söylentilerinden uzak tutmaya çalıştığı vurgulandı. Futbolcularından sadece işlerine konsantre olmasını isteyen Tuna'nın yönetimden en az 3 transfer istediği belirtiliyor.

Adis Jahovic önerilen rakamı kabul etmedi

Öte yandan Göztepe'de henüz sözleşme uzatmayan ve aldığı maaşının artırılmasını isteyen Adis Jahovic ile yapılan görüşmelerden henüz sonuç alınmadığı kaydediliyor. Makedon golcünün, yönetimin teklif ettiği rakamı kabul etmediği ifade ediliyor.

Sezon sonu mukavelesi sona erecek Jahovic'in yöneticilere, "Göztepe'yi çok seviyorum ama geleceğimi de düşünmek zorundayım" dediği iddia ediliyor. Başkan Mehmet Sepil'in Antalya'da Jahovic'le bizzat masaya oturacağı ileri sürülüyor.

Jahovic'in bu sezon Süper Lig'de oynadığı 16 maçta 14 gol attı ve 3 de asist yaptı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz