Futbol

Karabükspor 2. yarıya galibiyetle başlamak istiyor

18 Ocak 2018 Perşembe 17:39 - Son Güncelleme 18 Ocak 2018 Perşembe 17:45

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Ziya Ünsal, Süper Lig'in 18. haftasında 20 Ocak Cumartesi günü sahalarında Gençlerbirliği ile yapacakları maça ilişkin, "Taraftarımızın önünde ligin ikinci yarısının ilk maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.

Ünsal, yaptığı açıklamada, devre arasını iyi değerlendirdiklerini, diğer taraftan ise transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Bu sezon hedeflerinin ligde kalmak olduğunu belirten Ünsal, "Biliyorsunuz biz yönetime geleli çok olmadı. Zor bir süreçten geçen takımın başına geldik. Bunu bilerek geldik ve bu durumdan çıkartacağımıza inandık. Kırmızı-mavili renklere sevdalı bütün Karabüklülerin de desteğiyle zor günleri geride bırakacağız. Antalya'da 12 günlük bir kamp yaptık ve verimli olduğu inancındayız. İlk maçımızı Gençlerbirliği ile yapacağız. Taraftarımızın önünde ligin ikinci yarısının ilk maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bunu başaracak kalitemiz var." diye konuştu.

Kadrolarında değişikliklerin olduğunu aktaran Ünsal, "Ceyhun Gülselam, Barış Başdaş, İlhan Depe, Yatabare, Poko, Seleznov, Ahmet Şahin, Papp ve Grozav takımdan ayrıldı. Ergin Keleş, Kage, Stahl, Alican Karadağ, Yusuf Akbulut, Ahmet Karadayı, Alexe, Murat Akın ve Leandrinho ise bize katılan oyuncular oldu. Transferlerimiz devam edecek. Bazı oyuncularımızın durumu henüz netlik kazanmadı. Onların kararlarını bekliyoruz. Kısa süre içinde transfer çalışmalarımızı tamamlayıp lige konsantre olmak istiyoru." ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği maçı hazırlıkları

Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Levent Açıkgöz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından top kapma çalışması yapıldı.

Yaklaşık iki saat süren idman, yarı sahada çift kale maçla tamamlandı. Sakatlığı bulunan yeni transfer Herve Kage, antrenmana katılmadı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz