Futbol

"Kocaman istediği için takımda kaldım"

24 Ocak 2018 Çarşamba 11:57 - Son Güncelleme 24 Ocak 2018 Çarşamba 12:01

Devre arası takımdan ayrılması beklenen Fernandao, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda Fenerbahçe'de kaldığını söyledi.

Uzun sakatlık döneminin ardından Göztepe maçında ilk 11 başlayan ve bu sezon ilk lig golünü atan Fernandao, Brezilya basınına önemli açıklamalar yaptı.

Devre arasında takımdan ayrılması beklenen ve Cruzeiro ile görüşmeler yapan Brezilyalı oyuncu, sakat olduğu için bu transferin gerçekleşmediği yönündeki soruları yanıtladı.

Fernandao, "Brezilya'ya dönmeye hazırdım. Ancak hocam bana ihtiyacı olduğunu söyledi. Ayrıca Fenerbahçe'ye de bir borcum var" diye konuştu.

Sakatlığı sonrası 103 kiloya kadar çıkan tecrübeli futbolcu, "Boyum 1.92 ve Lionel Messi gibi 65 kilo olamam. En düşük kilom 85'di. Eski antrenörüm Cristovao bana, 'Korkutucu olmak için bu boya en az 95 kilo olmalısın' demişti. Kolum kırıldığı dönemde kilo aldım. Şimdi 96 kiloya indim. Şu an ideal kilomdayım ve formdayım" dedi.

Fernandao, Giuliano'yu izlemek için İstanbul'a gelen Brezilya milli takımı yardımcı antrenörlerine, Josef De Souza'nın çok formda olduğunu ve milli takıma önerdiğini de söyledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz