Futbol

Le Guen: "Fenerbahçe maçında olduğu gibi..."

17 Aralık 2017 Pazar 00:02 - Son Güncelleme 17 Aralık 2017 Pazar 00:05

Süper Lig'de deplasmanda Trabzonspor'a 1-0 yenilen Bursaspor'un teknik direktörü Paul Le Guen, "Elimizden geleni yaptık. Aynı Fenerbahçe maçındaki gibi sonuç yetmedi" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan  Le Guen, yaşadığı sağlık sorunun çözüldüğünü belirterek, kendisiyle ilgilenen sağlık ekibine teşekkür etti.

Fenerbahçe maçından sonra zorlu bir karşılaşmaya daha çıktıklarını ifade eden Le Guen, "Elimizden geleni yaptık. Aynı Fenerbahçe maçındaki gibi sonuç yetmedi. Oyuncularım savaşma ruhunu ortaya koydular. Ellerinden geleni esirgemediler. Sonuç bundan ibaretti. Fenerbahçe maçında olduğu gibi sonucu çıkaramadık." ifadelerini kullandı.

İlk yarıda çok fazla top kaybı yaptıklarını anlatan Paul Le Guen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Organizasyonumuz belki iyi seviyedeydi ama top kaptığımız zamanlarda sakinliğimizi koruyamadık. Bu da çok kolay top kayıplarına sebep oldu. Bazı oyuncuların tecrübe eksikliği var. Eksik oyuncularımız da fazlaydı ama her şeye rağmen başımızı dik tutmalıyız ve tutuyoruz. Şikayetçi olmaktansa mevcut oyuncularımızla elimizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştık ve çalışacağız. Ama eksik oyuncularımızın dönmesiyle mutlaka mutlu olacağız."

"2 veya 4 oyuncu transfer edersek iyi olacak"

Devre arası transfer döneminde önceliğinin mevcut kadronun omurgasını korumak olacağını söyleyen Le Guen, "Önceliğimiz en çok süre alan 13-14 oyuncumuzu korumaya odaklanacağız. 2 veya 4 oyuncuyu kadromuza eklemek bizim için iyi olacak diye düşünüyorum ama önceki adım, düzenli ilk 11'de oynayan ve sık süre alan 3-4 yedek oyuncuyu kadromuzda tutmak olacak" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz