Futbol

Rıdvan Dilmen, TRTSPOR'a konuştu

13 Aralık 2017 Çarşamba 21:25 - Son Güncelleme 13 Aralık 2017 Çarşamba 22:33

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen TRTSPOR'da yayınlanan "Futbolun Zirvesi" adlı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TRT Spikeri Levent Özçelik'in sunduğu programda Rıdvan Dilmen, Barcelona'da forma giyen Arda Turan'ın Galatasaray'a gelmesinden memnuniyet duyacağını belirterek, "Türkiye'ye gelirse ilk tercihi Galatasaray'dır. Arda'nın Barcelona'da kalacağını düşünmüyorum. Başakşehir ister. Çok değerli bir kulüptür.Gidişat şu ki, Arda Turan çok konuşacağımız bir takıma gidecek" dedi.

"Tarafsızım dersem inanmayın. Ben taraflıyım, Fenerbahçeliyim, ama objektifim. Fenerbahçe medyası var denir, bu dünyanın en büyük yalanı"  şeklinde konuşan Dilmen, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, Valbuena ile problem yaşamama ihtimalinin sıfır olduğunu iddia etti.

Dilmen, "Ayut Kocaman'a Allah kolaylık versin. Valbuena 28 yaşında falan olsa çoktan beni yollayın demişti. benim tanıdığım Aykut, Valbuena’yı kolay kolay oynatmaz" dedi.  

Dilmen:Dilmen, 17 Yaş Altı Futbol Takımı’ndaki 20 oyuncunun 8’inin doğum tarihinin 1 Ocak 2001 olmasına da değindi ve bunun tesadüf olamayacağına söyledi.

Dilmen, “Kemik yaşı testini yaptırmıyor bizim takımlar. Kaç tane çocuğun doğum tarihi 1 Ocak. Bu nufüs müdürlüklerine kim başvuruyor? Ailelerin, futbola bakış açısı bu. Benim kızım ehliyet alacak diye, yaşını mı büyüteceğim? Bir insan, anne, baba nasıl evladının yaşını düşürtebiliyor? Kulüpler nasıl buna izin verebiliyor? Siz kulüpler de, bu çocuklarımızın yaşını küçültüyorsunuz” ifadelerini kullandı.
   

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz