Futbol

Sumudica'dan penaltı açıklaması

10 Aralık 2017 Pazar 23:19 - Son Güncelleme 11 Aralık 2017 Pazartesi 00:38

Süper Lig'in 15. haftasında konuk ettiği Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Kayserispor'un teknik direktörü Marius Sumudica, sahada 10 kişi kalan takımının ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu ifade etti. "Maçtan galibiyetle de ayrılabilirdik" diyen Sumudica, Beşiktaş'ın kazandığı penaltı için ise "Adım gibi eminim, eğer bu pozisyon Beşiktaş ceza sahasında olsaydı hakem ‘devam’ derdi” ifadelerini kullandı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Rumen teknik direktör Sumudica, "Bugün oyuncularımı tebrik ediyorum, bir kişi eksik oynadık ama hepsi iki kişilik oynadı. Sahada basmadık yer bırakmadılar. Maçtan galibiyetle de ayrılabilirdik, 1 puanı aldığımız için mutluyum. Futbolcular benim hakkımda her şeyi öğrendiler, söylediğim her şeyi sahada uyguluyorlar." diye konuştu.

"Beşiktaş'ın net bir pozisyonu yok"

Beşiktaş'ın yorgun olduğu görüşlerine katılmadığını kaydeden Sumudica, şöyle konuştu:

"Beşiktaş'ın hatırladığım kadarıyla net bir pozisyonu yoktu. 8 oyuncusunu İstanbul'da bırakıp Şampiyonlar Ligi maçına gittiler. 8 oyuncusunu dinlendirmesinin sebebi de herhalde bize karşı oynayacakları maçtı. Her hangi bir bahane bulup yorgun olduklarını söyleyemezler. Oyuncularım, Türkiye'nin en iyi takımına karşı 10 kişi oynadılar, mücadeleyi bir dakika bile bırakmadılar. Her geçen gün takımımızı değiştirmeye, büyütmeye devam ediyoruz."

 "Eğer bu pozisyon Beşiktaş ceza sahasında olsaydı hakem ‘devam’ derdi”

Beşiktaş'ın penaltı kazandığı pozisyonunu da değerlendiren Marius Sumudica, “Benim bulunduğum yerden ceza sahası 80 metre, henüz izlemedim pozisyonu. Adım gibi eminim, eğer bu pozisyon Beşiktaş ceza sahasında olsaydı hakem ‘devam’ derdi” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz