Futbol

"Tüm maçlar zor geçecek"

21 Kasım 2017 Salı 14:42 - Son Güncelleme 21 Kasım 2017 Salı 14:44

Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, fikstürlerinin çok zor olduğunu ve hiçbir maçın kolay geçmeyeceğini söyledi.

Bulut, sarı-siyahlı takımın Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yla oynadıktan sonra kendilerinin karşısına çıkacağını hatırlatan Bulut, "Beşiktaş'ın geniş bir kadrosu var. Bizim maça farklı bir 11'le çıkabilirler ama önemli olan sahada bizim ne yapacağımız. Fikstür zor. Herkes herkesi yenebiliyor. Bu hafta Beşiktaş, ondan sonra Teleset Mobilya Akhisarspor, daha sonra Göztepe... Tüm maçlar zor geçecek. Biz de ona karşılık vereceğiz. İstediğimiz puanları devre arasına kadar alma hedefimiz var." ifadelerini kullandı.

Erol Bulut, son iki maçta iyi oynamalarına rağmen gol yollarında etkili olamadıklarını aktararak, şöyle devam etti:

"Gerçekten çok emek sarf ediyoruz. Futbolcularımız her şeylerini sahaya koyuyorlar ama topu bir türlü kale çizgisinden diğer tarafa, filelere atamıyoruz. Buna rağmen doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. Çalışmalarımıza en iyi şekilde devam edeceğiz. Önümüzdeki Beşiktaş maçına da her zamanki gibi hazırlanacağız. İnşallah yakaladığımız pozisyonları gole çevireceğiz."

"İsim değil antrenmandaki performans önemli"

Bir gazetecinin Aytemiz Alanyaspor karşısında Azubuike Okechukwu ile Fernando Emanuel Dening'in forma giymemeleriyle ilgili eleştirilerin olduğunu söylemesi üzerine Bulut, Azubuike'nin ciddi bir sakatlık yaşadığını anımsattı.

Azubuike'yi bundan dolay riske etmediğini dile getiren Bulut, Dening'in forma şansı bulamamasının tek nedeninin ise tamamen antrenmanlardaki performansıyla ilgili olduğunu belirtti.

Sarı-siyahlı takımın teknik direktörü, antrenman performansının önemine vurgu yaparak, şunları kaydetti:

"Benim için isimler önemli. Futbolcunun kendisini antrenmana yüzde 100 vermesi daha önemli. Maçta oynadığı 5, 10 veya 20 dakika önemli değil. Antrenmanda işimizi doğru yapacağız, ondan sonra maçta hak ettiğimiz formayı aldığımızda da en iyi şekilde performansımızı göstereceğiz. Dia antrenmanlarda iyi çalışıyor ama maalesef o antrenmandaki iyi görünümü, çalışkanlığını şimdiye kadar maça yansıtamadı. Dia, Dening ya da diğer futbolcular antrenmanda daha istekli çalışacaklar. Formayı herkes iyi çalışarak, hak edecek."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz