Futbol

"Bundan önceki 3 maçta..."

09 Aralık 2017 Cumartesi 16:59 - Son Güncelleme 09 Aralık 2017 Cumartesi 17:00

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, TFF 1. Lig'in 15. haftasında 2-0 kazanarak 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda oynanan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Altıparmak, sahalarında kazandıkları 3 puanı futbolcu ve taraftarlara armağan ettiğini belirtti.

Maçta futbolcuların iyi mücadele ettiğini aktaran Altıparmak, şöyle konuştu:

"Futbolcularımı tebrik ediyorum. Bundan önceki 3 maçta belki daha iyi oynamıştık ama bugün mücadele ve kazanma anlamında üst noktadaydık. 3-4 haftadır çok iyi oynamamıza rağmen bir türlü 3 puan alamamıştık. Bunun stresi sadece bizde değil bütün futbolcularımızda vardı. Bugün bunu ortadan kaldırdık. Maçın başından sonuna kadar bıkmadan usanmadan bizi destekleyen taraftarlarımıza 3 puanı armağan ediyorum."

Altıparmak, rakibe hemen hemen hiç pozisyon vermeden güzel bir oyun sergilediklerini dile getirerek, "Biz geldiğimizden bu yana hep hücum çalıştık. Şimdi ise gol vuruşlarına çalışıyoruz. Bizim için önemli olan pozisyon üretmek. Biz bugün o pozisyonları ürettik ve başından sonuna kadar hep istedik. Bu kısa sürede futbolcularım ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyor. Amacımız futbolu güzelleştirmek. Futbol ve sonuç güzel olacak ki tribünler dolsun." diye konuştu.

- Adana Demirspor cephesi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Timuçin Bayazit ise, zor saha ve hava şartlarıyla karşılaşmaya çıktıklarını söyledi.

Bayazit, ilk 25 dakikalık bölümde iyi oynadıklarını belirterek, "Oyun kurmakta zorlandık. Birinci ve ikinci yarıda oyuna iyi başladık ama doğru pasları kullanamadığımızdan pozisyon üretemedik. İkinci penaltı oyunun şeklini değiştirdi. İlk penaltıda Nobre ceza sahası içinde daha ağır kaldı, belki de hakem görmemiştir. Hakemlerle ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Geri dönen topları oyuna sokmada başarısız olduğumuz anda atak yedik, bunlar bizim sıkıntımızdı. Kalan 2 maçımızda maksimum puanları alarak devre arasına girmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz