Futbol

Çapa mutlu: "İstediğimizi aldık"

24 Eylül 2017 Pazar 22:29 - Son Güncelleme 25 Eylül 2017 Pazartesi 00:50

TFF 1. Lig'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u deplasmanda 2-0 yenen Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, "Bugün oyun olarak istediğimiz oyunu oynadık, skor olarak da istediğimiz skoru aldık" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çapa, 9 eksik futbolcuları olmalarına rağmen aldıkları galibiyetten mutluluk duyduğunu dile getirdi.
 
"Sadece üç puan değil, üç puandan fazlasını kazandığımızı düşünüyoruz." diyen Çapa, "Bugün oyun olarak istediğimiz oyunu oynadık, skor olarak da istediğimiz skoru aldık. Hatta azını aldık, çünkü 2-0'dan sonra çok rahat 3-0 ya da 4-0 yapacak pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Burada önemli olan o pozisyonlara girmekti. Bundan önceki karşılaşmalarda genelde hücum oyuncuları net pozisyonlara girip golleri atıyordu. Ancak son haftalarda orta sahada oynayan oyuncularımızın pozisyona girmesi ve gol atması, takım içerisindeki üretkenliğimizi artırması açısından bize ümit verdi. Takım içerisindeki rekabeti artırdık, herkes forma için oynamak zorunda." ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz