Futbol

"Çok güzel bir maç oynadık"

16 Aralık 2017 Cumartesi 16:54 - Son Güncelleme 16 Aralık 2017 Cumartesi 16:55

 TFF 1. Lig'in 16. haftasında sahasında Eskişehirspor'u 3-0 yenen Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, son 7 maçta 5. galibiyetlerini aldıklarını söyledi.

Karafırtınalar maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oynadıkları güzel futbol için oyuncularını kutladığını belirtti.

Karşılaşmada çok güzel bir sonuç aldıklarını aktaran Karafırtınalar, "Çok güzel bir maç oynadık. Bize yakışan da buydu. Son 7 maçta 5 galibiyet almak, gerçekten etkileyici. Bu süreçte 2 gol yemişiz, 16 gol atmışız. Bu önemli bir şey." diye konuştu.

Karafırtınalar, maça gelen taraftar sayısının istediklerinden az olmasının kendilerini üzdüğünü vurgulayarak, "Tek üzüldüğümüz şey bu. Güzel futbolu seyircilerimizin izleyememesi. Az seyirci geliyor. Biraz daha coşku olduğu zaman futbolcularımız daha farklı oynayabilir. Ben keyif alıyorum. Onlar da keyif alacaktır. Bu başarı inşallah devam eder. Oyuncularımı mücadeleden, istekli ve arzulu oynadıklarından dolayı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

- Eskişehirspor cephesi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz de karşılaşmanın ilk yarısının dengeli geçtiğini dile getirerek, "Buna rağmen çok istediğimiz oyunu ortaya koyduğumuzu söyleyemem ancak ikinci yarının başlarında ferdi hatalarımızdan dolayı gol yedik ve biraz oyundan düştük. Açıkçası deplasmanda oynayıp da kendi istediğiniz oyunu oynayamazsanız böyle mağlubiyetler kaçınılmaz oluyor." şeklinde konuştu.

Son haftalarda yakaladıkları çıkışı Boluspor karşısında sürdüremediklerini belirten İldiz, "İyi oynamadık ve kaybetmeyi hak ettik. Rakibimizi kutluyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz