Futbol

''Çok önemli iki puanı kaybettik''

10 Aralık 2017 Pazar 17:11 - Son Güncelleme 10 Aralık 2017 Pazar 17:16

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Samsunspor'la 0-0 berabere kalan Denizlispor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, kaçan galibiyete üzüldüklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Reha Kemal Erginer, ligde birbirinden zorlu ve önemli maçlar oynadıklarını belirterek, "Takım olarak oldukça üzgünüz. Oyuncularım ellerinden gelen mücadeleyi yapıyorlar, maçı bırakmıyorlar. Ama çok önemli iki puanı kaybettik." dedi.

Samsunspor karşısında alacakları bir galibiyetin ligdeki konumlarına önemli katkı yapacağına inandıklarını anlatan Erginer, şunları söyledi:

"Bizim için 6 puanlık bir maçtı. Kaybedilen, iki puandan biraz daha fazlası. Bu maçta kazanarak 14 puan yapıp, Samsunspor'u yakalayarak üstteki gruba tutunmak istiyorduk. Bu şansı değerlendiremedik. Oyuna baktığımızda ilk yarı gol bulabilirdik. İkinci yarı biraz daha baskımızı artırdık ama genelde yaşadığımız sıkıntı, bu maçta da yakamızı bırakmadı. Üçüncü bölgede o atakları golle bitiremiyoruz. Ciddi anlamda gol sıkıntımız var."

Samsunspor cephesi

Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise alınan 1'er puanın iki takımın da işine yaramadığını savundu.

Üç puana ihtiyaç duyan iki takımın karşılaştığını dile getiren İpekoğlu, "Her iki takımın da işine yaramayan 1'er puanı oldu. Şampiyonluk hedefi ile yola çıkmış bir Samsunspor olarak, iç sahada çekmiş olduğumuz sıkıntıyı bir nebze olsun deplasmanda gidermek istiyorduk. Bunu başaramadık. Özellikle gol pozisyonlarında ciddi sıkıntılarımız var. Devre arasında gerekli takviyeleri inşallah yaparız diye düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz