Futbol

Elazığspor kazanmak istiyor

17 Ekim 2017 Salı 20:28 - Son Güncelleme 17 Ekim 2017 Salı 20:32

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, 22 Ekim Pazar günü sahalarında oynayacakları Samsunspor maçını kazanıp, yollarına devam edeceklerini söyledi.

Kulüp tesislerindeki antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Altıparmak, geçen hafta oynadıkları Ümraniyespor maçında son dakikalarda yedikleri golle sahadan mağlup ayrılmalarının kendilerini fazlasıyla üzdüğünü belirtti.

Özellikle ikinci yarı iyi oynamalarına rağmen şansız bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Altıparmak, ''Belki bir penaltımız verilse veya Tatos'un pozisyonu gol olsa skor farklı olabilirdi. Maçı lehimize çevirecek pozisyonları yakaladık ama futbol böyle birşey. Rakibimiz son saniyede attığı golle maçı kazandı, önemli bir rakipdi. Artık bu maçı unutup, Samsunspor maçına odaklandık.'' diye konuştu.

Her hafta farklı özellikteki takımlarla karşı karşıya geldiklerini aktaran Altıparmak, şunları kaydetti:

''Geçen hafta rakibimizle oynadık, bu hafta da alt sıralardan yükselmeye çalışan iyi bir takıma karşı oynayacağız. Çok iyi takım savunması yapan, çok iyi defans yapıp kontrataklarla iyi oynayan bir takımla karşılaşacağız. Rakibimizin neler yapabileceğini biliyoruz, artık bütün çalışmalarımız bu yönde. Kendi gücümüzü de biliyoruz. Kendi saha ve seyircimizin önünde taraftarımızın desteğiyle Samsunspor maçını kazanıp, yolumuza devam edeceğiz. Bunu yapacak kadromuz var.''

Öte yandan Elazığspor, Samsunspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz