Futbol

"Hakem bugün maçı istediği yere getirdi"

16 Aralık 2017 Cumartesi 18:52 - Son Güncelleme 16 Aralık 2017 Cumartesi 18:59

TFF 1. Lig'in 16. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a 4-0 mağlup olan Ümraniyespor'un teknik direktörü Bayram Bektaş maçın hakemine yüklendi. Bektaş, "Hakem bugün maçı istediği yere getirdi. Bugün sadece skora üzüldük" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bektaş, maçı izlemeyenlerin 4-0'lık skoru görünce çok net bir skor olarak değerlendirebileceğini kaydetti.

"Hakemin gözü önünde oldu. Maçın kırılma anıydı" 

İlk yarı varlık gösteremediklerini buna rağmen gol yemeden bitirdiklerine değinen Bektaş, "İkinci yarı üstüne koyarak golü bulmaya çalışırken, orta sahada verilmeyen faul bariz golü getirdi. Hakemin gözü önünde oldu. Maçın kırılma anıydı. Çaykur Rizespor'un bu kadar korunmasına gerek yok. Rizespor'un büyüklüğüne gölge düşürüyorlar. Hakem bugün maçı istediği yere getirdi. Bugün sadece skora üzüldük. Rizespor'un bunlara ihtiyacı yok." şeklinde konuştu.

Ümraniyespor olarak kendi eksiklerine de bakacaklarının altını çizen Bektaş, "Sahada gerçek bir Ümraniyespor yoktu. Kendi adımıza sahada etkili olamadık. Yan faktörler aleyhinize olunca kurtuluşunuz yok. Rizespor'u tebrik ediyoruz. Her şeyi hakeme bağlamak da doğru değil. Eksiklerimizi görmek adına önemli. Bazı bölgelerde aksamaları net gördük. Hakkımızla buraya kadar geldik. İnşallah bundan sonra da böyle olur" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz