Futbol

''Önemli 2 puanı kaybettik"

19 Kasım 2017 Pazar 16:45 - Son Güncelleme 19 Kasım 2017 Pazar 16:48

TFF 1. Lig'in 12. haftasında evinde Adanaspor ile golsüz berabere kalan Samsunspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, play-off potasına yaklaşmak adına önemli 2 puanı kaybettiklerini söyledi.

İpekoğlu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Samaras'ın son dakikada yakaladığı net gol pozisyonunu değerlendirememesinden yakındı.

Böyle pozisyonları Samaras gibi futbolcuların mutlaka gole çevirmesi gerektiğini ifade eden İpekoğlu, "Play-off potasına yaklaşmak adına önemli 2 puanı kaybettik. Oyuna kötü başladık, daha sonra dengeyi kurduk. Özellikle ikinci yarı oyunun son bölümünde galibiyeti hak eden tarafın biz olduğunu düşünüyorum. Yapacak bir şey yok, iç sahada kaybettiğimiz puanları bir şekilde deplasmandan çıkarmaya çalışacağız. Onun da başlangıcı İstanbulspor maçı olur inşallah." değerlendirmesinde bulundu.

Adanaspor cephesi

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç ise şampiyonluk rotasına girmeye çalışan bir ekip olduklarını kaydetti.

Kılıç, karşılaşmada iyi oynadıklarını aktararak şu ifadeleri kullandı:

"Ben oyun olarak çok üstün olduğumuzu gördüm. Topun bizde kalması ve atak olarak daha üstün olan bizdik. İkinci yarının 60'ıncı dakikasına kadar bu devam etti. Bu dakikadan sonra Samsunspor hiç tahmin etmediğimiz şekilde bizi zorlamaya başladı. Oyunun son saniyelerinde 2 net pozisyon kaçırdılar. Biz de onlar da kazanabilirdi. Bence tahminlerin ötesinde bir oyun kalitesi oldu. Hiç deplasmanda kazanamamış bir takımız ve dolayısıyla o şanssızlığı kırmak istiyorduk. Kazansaydık ligde 5'inci oluyorduk ancak bu puanı da önemsiyorum ama çok sevindiğimi söyleyemem."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz