Futbol

"Rakibi iyi analiz ettik"

21 Ekim 2017 Cumartesi 16:53 - Son Güncelleme 21 Ekim 2017 Cumartesi 16:56

TFF 1. Lig'in 9. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 1-0 mağlup eden Denizlispor'un teknik direktörü Reha Erginer, "Geçen haftaki savunma eksikliklerimizi biraz daha azalttık. 3 puan aldığımız için mutluyuz." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Erginer, zorlu bir maçı daha geride bıraktıklarını ve takımının kısa araya rağmen müsabakaya iyi hazırlandığını belirtti.

Hazırlık aşamasında rakibi iyi analiz ettiklerini anlatan Erginer, oyunun geneline bakıldığında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Erginer, 3 hafta önceki tabloyla bu haftayı karşılaştırdıklarında takımının olumluya giden bir süreç yaşadığını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Bu olumlu tablo, hem oyun hem de skor anlamında iyiye gidiyor. Oyun standardını yakalamamız gerekiyor. Bunun üstünde çalışıyoruz. Oyuncularım da buna çok güzel cevap veriyor, çalışıyor ve mücadele ediyor. Maçı kazanma isteğimiz vardı. İyi mücadele ettik. Geçen haftaki savunma eksikliklerimizi biraz daha azalttık. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Bundan sonra oynayacağımız kupa ve lig maçına odaklanacağız."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz