Futbol

Samsunspor'da futbolcular galibiyete şartlandı

14 Aralık 2017 Perşembe 19:38 - Son Güncelleme 14 Aralık 2017 Perşembe 19:44

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un tecrübeli oyuncuları Hasan Hatipoğlu ile Çağrı Ortakaya, Akın Çorap Giresunspor maçını kazanmaları gerektiğini ifade etti.

İki futbolcu, Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ligde 5 haftadır galibiyet alamadıklarına işaret eden Hasan Hatipoğlu, "Bu maçı çıkış maçımız olarak görüyoruz. Denizlispor maçında da çok iyi mücadele ettik ama bunu sonuca yansıtamadık. Giresunspor maçında hem futbol hem de sonuç olarak sahadan iyi ayrılmak istiyoruz. Çünkü ligin son 2 haftasına giriyoruz. İkinci devre belirli bir hedefe oynamak için bu maçlardan iyi sonuçlar almak zorundayız." diye konuştu.

Çağrı: "Taraftarlarımızı bu yıl pek mutlu edemedik"

Orta saha oyuncusu Çağrı Ortakaya da sahalarında en son Gaziantepspor karşısında galibiyet aldıklarını hatırlatarak, "Bu hafta Giresunspor ile karşılaşacağız. Bu maçların atmosferi çok daha farklı oluyor. Giresunspor maçı önemli. Çünkü bu maçta geleceğimizi tayin edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İyi oynadıkları karşılaşmalarda gol atamadıklarını dile getiren Çağrı, "Artık hiçbir bahanemiz yok. İkinci devreyi iyi yerde bitirmek için son maçları iyi sonuçla tamamlamak istiyoruz. Taraftarlarımızı bu yıl pek mutlu edemedik, sahamızda alacağımız galibiyeti onlara hediye etmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Akın Çorap Giresunspor maçı hazırlıkları

Samsunspor, 17 Aralık Pazar günü oynayacağı Akın Çorap Giresunspor maçının hazırlıklarını, teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde sürdürdü. Kırmızı-beyazlılar, antrenmanda pas çalıştı.

Antrenman sırasında tansiyonu yükselen futbolcu Ercan Yazıcı, hastaneye kaldırıldı. Ercan'ın sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

Antrenmanda, sakatlıkları bulunan Ahmet Cebe ve Abdülkerim Bardakcı takımdan ayrı koşu yaptı. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz