Futbol

Spor camiasından Abdülkadir Ömür'e geçmiş olsun mesajları

19 Ocak 2021 Salı 21:40 - Son Güncelleme 19 Ocak 2021 Salı 23:00  |  Kaynak : TRT SPOR

Süper Lig kulüpleri, İttifak Holding Konyaspor maçında sakatlanan Trabzonsporlu futbolcu Abdülkadir Ömür için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Milli Takımlar sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Trabzonspor AŞ - İttifak Holding Konyaspor maçında yaşadığı sakatlık sonrasında ayak fibula kemiğinde kırık tespit edilen Abdülkadir Ömür’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. En kısa zamanda daha sağlıklı şekilde döneceğine inancımız tam" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray,sosyal medya hesabından yayımladığı geçmiş olsun mesajında, "Trabzonspor - Konyaspor maçında üzücü bir sakatlık yaşayan Trabzonspor'un milli futbolcusu Abdülkadir Ömür'e ve bordo-mavili camiaya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Abdülkadir'in en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz" denildi.

Fenerbahçe, Konyaspor maçında sakatlanan Trabzonsporlu futbolcu Abdülkadir Ömür için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertlilerin sosyal medya hesabından yayımladığı geçmiş olsun mesajın, "Ayak bileğinde kırık oluşan Trabzonspor Kulübü futbolcusu Abdülkadir Ömür’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" denildi.

Medipol Başakşehir, Konyaspor maçında sakatlanan Trabzonsporlu futbolcu Abdülkadir Ömür için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Turuncu-lacivertlilerin sosyal medya hesabından paylaşılan geçmiş olsun mesajında, "Ayak bilek kemiğinde kırık oluşan Trabzonspor Kulübü futbolcusu Abdülkadir Ömür’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" denildi.

Beşiktaş,  Konyaspor maçında sakatlanan Trabzonsporlu futbolcu Abdülkadir Ömür için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, " Trabzonspor’un Konyaspor ile oynadığı Süper Lig maçında talihsiz bir şekilde sakatlanan ve ayak bileğinde kırık meydana gelen Trabzonspor Kulübü futbolcusu Abdülkadir Ömür’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Fatih Karagümrük, Konyaspor maçında sakatlanan Trabzonspor'un genç futbolcusu Abdülkadir Ömür için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Kırmızı siyahlı kulübün açıklamasında, "Talihsiz bir sakatlık geçiren Trabzonspor’un milli futbolcusu Abdulkadir Ömür’e ve Trabzonspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sahalara dönmesini temenni ediyoruz" ifadeleri kullanıldı. 

Konyaspor, Ömer Ali Şahiner'in müdahalesi sonrası sakatlık yaşayan Abdülkadir Ömür için sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Kaptanımız Ömer Ali Şahiner, Trabzonspor ile oynadığımız maçta talihsiz bir sakatlık yaşayan Abdülkadir Ömür'e kulüp tesislerine giderek geçmiş olsun dileklerini iletmiştir. Milli futbolcu Abdülkadir Ömür’e geçmiş olsun diyor, en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor'un eski futbolcusu Yusuf Yazıcı, sosyal medya hesabından Abdülkadir Ömür'e geçmiş olsun dileklerini iletti. 


 

Etiketler : Abdülkadir Ömür
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz