Futbol

Üzülmez'den Özgür Çek'e: ''Senin sol ayağın...''

19 Kasım 2017 Pazar 21:04 - Son Güncelleme 19 Kasım 2017 Pazar 21:10

TFF 1. Lig'in 12. haftasında sahasında İstanbulspor'u 3-0 yenen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, doğru yolda olduklarını söyledi.

Üzülmez, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Oyun genelinde iyi işler yaptık. Harika üç gol attık. Doğru yoldayız. Doğru işler yapıyoruz ama istikrar anlamında daha iyi işler yapmamız lazım." diye konuştu.

Özgür Çek'in çok değerli bir oyuncu olduğunu ve iyi bir gol attığını kaydeden Üzülmez, "Bugün çok güzel goller attık ama Özgür Çek ile maçın kilidini açtık. Özgür ile konuştuk. Kendisine 'Senin sol ayağın bende olsa Avrupa'da çok büyük takımlarda oynayabilirdim.' dedim. O da bana 'Sendeki hırs da bende olsa' dedi. Özgür çok değerli. Oyuncularımızın hepsi aynı. Önemli olan bu oyun kalitelerini zor ligde sonuca taşıyabilmek." ifadelerini kullandı.

İstanbulspor cephesi

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı, ilk yarı rakiplerine gol pozisyonu vermediklerini belirtti.

İkinci yarıya iyi başladıklarını aktaran Avcı, "Boş kaleye kaçırdığımız goller oldu. Hata yaparak ilk golü kalemizde gördük. Beraberlik adına sistemi değiştirince olmadı ve oyun disiplininden iyice kopunca farklı sonuç ortaya çıktı. " şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz