Futbol

Karşıyaka, 9 puan silme cezasına karşı kenetlendi

25 Ekim 2017 Çarşamba 11:16 - Son Güncelleme 25 Ekim 2017 Çarşamba 11:29

2. Lig Beyaz Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Karşıyaka'da camia FIFA'dan gelecek 9 puan silme cezasına karşı kenetlendi. Karşıyaka'da taraftarların başlattığı kampanyayla destek aranıyor.

İzmir'in köklü kulübü Karşıyaka, hem mali hem de sportif anlamda tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Puan silme cezalarının yansıtılmasıyla ligde son sıraya gerileyen Karşıyaka'da taraftarlar, eski futbolculardan Okan Şahingöz'ün 340 bin liralık yetiştiricilik bedelini toplamaya çalışıyor.

Sosyal paylaşım sitesinde #KarşıyakaSavaşıyor başlığıyla mesajlar yayınlayan yeşil kırmızılı taraftarlar, topladığı 47 bin 953 Avro'yu kulübün hesabına yatırdı.

Karşıyakalı taraftarlar şimdi de 154 bin TL'lik kalan borcu da kapatmaya çalışıyor. Kampanyada taraftarın 43 bin lira daha toplandığı açıklandı. 

İzmir'in köklü kulübü, geçen ay borçları nedeniyle FIFA ve Futbol Federasyonu'ndan 6 puan silme cezası almış, ligde 1 puanla düşme hattına gerilemişti.

Karşıyaka'ya geçen yıl 2 dönem transfer yasağı da veren FIFA'nın borçlar ödenmediği takdirde sonraki aşamada kulübü küme düşürme ihtimali bulunuyor.

 

Sıradaki Haber
Fatih Akyel ile yollar ayrıldı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz