Futbol

Oktay Derelioğlu'na şok!

16 Kasım 2017 Perşembe 19:39 - Son Güncelleme 17 Kasım 2017 Cuma 00:49

Teknik direktör Oktay Derelioğlu, TFF 2. Lig takımlarından Kahramanmaraşspor Kulübünün sözleşmesini tek taraflı feshettiğini söyledi. İşine karışıldığını kaydeden Derelioğlu, "Başkan geçen hafta ilk 11'de oynattığım 3 tane oyuncuyu benim onayım olmadan kadro dışı bırakıp mukavelelerini feshetti" dedi.

 "İlk 11'de oynattığım 3 tane oyuncu benim onayım olmadan kadro dışı bırakıldı"

Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'u eleyerek Kahramanmaraşspor'a 1 milyon liraya yakın para kazandırdıklarını belirten Derelioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kahramanmaraşspor Kulübü sözleşmemi tek taraflı feshetti ama 'karşılıklı olarak feshettik' diye açıklama yaptılar. Başkan geçen hafta ilk 11'de oynattığım 3 tane oyuncuyu benim onayım olmadan kadro dışı bırakıp mukavelelerini feshetti. Bunun akabinde aramızda soğukluk başladı. Başkana, 'Sevgili başkan disiplinsiz bir durum mu var ?' diye sorduğumda bana, 'Hayır ben bunların futbolunu beğenmiyorum' dedi." ifadelerini kullandı.

 "İşime karışılmaya başlandı"

Kahramanmaraşspor'dan işine karışıldığı için ayrıldığını dile getiren Derelioğlu, şunları kaydetti:

"Oyuncuların futbollarını beğenmenin kararını ben veririm dedim. Ben bu adamların üçünü de ilk 11'de oynatıyorum dedim. İşime karışılmaya başlandı. Burada nasıl çalıştığımı herkes biliyor. Ben disiplinli bir adamım. Takımımı toparlamaya çalışıyorum ama maalesef böyle çalışma ortamı olmaz, yazık. Burada 'sözleşmeyi karşılıklı feshettik' yazıyorlar. Ben sözleşmemi karşılıklı feshetmedim, kendileri feshetti. Biz, disiplinli ve çalışma iştahı olan bir ekibiz ama maalesef buna izin verilmedi. İnşallah değerimiz anlaşılır."

Sıradaki Haber
2. Lig ve 3. Lig'de toplu sonuçlar
Yükleniyor lütfen bekleyiniz