Futbol

Bakan Özlü'den Düzcespor’a destek

18 Ocak 2018 Perşembe 18:15 - Son Güncelleme 18 Ocak 2018 Perşembe 18:27

TFF 3. Lig ekibi Düzcespor'u düştüğü mali sıkıntıdan çıkarmak için girişim başlatıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'nin kamu yöneticileri ve iş adamlarıyla bir araya geldi. Bakan Özlü, "Düzcespor’un mali sıkıntılarını kısa sürede aşacağız" dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, kentteki bir otelde Düzcespor yararına düzenlenen programa katıldı. Program sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Özlü, şunları söyledi:

“Birkaç karar aldık. Birincisi Düzcespor’un içinde bulunduğu mali sıkıntıyı kısa sürede aşmak üzere sayın valimizin başkanlığında komite kuracağız. Sayın valimiz başkanı olacak. İçinde bir muhasebeci olacak ve belediye başkanımız olacak. Düzceli iş adamlarımız bu komite ile Düzcespor’a katkı sağlayacaklar. Kısa sürede Düzcespor’un mali sıkıntılarını aşacağız. Uzun vadede de kalıcı konutlar bölgesinde daha önce Karayolları Genel Müdürlüğü'nden tahsis aldığımız alanda orası 45 dönümlük bir alandır. Burada Düzcespor için bir spor kompleksi kuracağız.“
 

Sıradaki Haber
İşte Feyyaz Uçar'ın yeni takımı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz