Futbol

Amrabat basına tanıtıldı

01 Eylül 2014 Pazartesi 23:17 - Son Güncelleme 01 Eylül 2014 Pazartesi 23:18

"Geçen sezonki performansımın üzerine çıkmayı ve büyük şeyler yapmayı umuyorum"

İspanya'nın Malaga Kulübü, Galatasaray'dan kiraladığı Nordin Amrabat'ı basına tanıttı.

Tanıtımda konuşan Ambarat, geçen sezonki performansının üzerine çıkmayı ve büyük şeyler yapmayı umduğunu söyledi.

Geçen sezonun ikinci yarısında da Malaga'da kiralık olarak oynayan Fas asıllı futbolcu, "Geçen sezon da burada oynamaktan zevk almıştım. Malaga'nın beklentilerini gerçekleştirmesine yardımcı olmayı umuyorum. Geçen sezona nazaran daha çok asist yapmak, daha çok gol atmak istiyorum" diye konuştu.

Malaga forması ile büyük bir tecrübe yaşadığını kaydeden futbolcu, şunları söyledi:

"Bu sezon farklı futbolcular var. Athletic Bilbao maçını izledim, çok iyi oynadılar. Geçen sezonki teknik direktör de çok iyiydi ama şimdi farklı bir takım gibiler. Sezon boyunca hakkımda çok fazla dedikodu çıktı. Baştan beri hep söyledim. Ya Galatasaray'da devam edecektim ya da Malaga'ya gelecektim."

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ile konuştuğunu dile getiren Ambarat, "Galatasaray'da kalabilirdim ancak çok fazla oynayamayacaktım. Başka teklifler de aldım ama La Liga'da, Malaga'da oynamayı seçtim. İngiltere'den İspanya'ya kadar bir çok teklif aldım, hepsini reddettim. Benim için Malaga'dan başka tercih yoktu. İnşallah büyük bir sezon çıkarırız" diyerek sözlerini tamamladı.

Amrabat, Malaga'da boşta olan 2 ve 25 numaralı formalardan 2 numarayı seçti. Forma üzerindeki kulüp amblemini öpen Ambarat, tanıtımın ardından milli maç için Fas'a gitti.

Sıradaki Haber
Beşiktaş'ta 2 futbolcu gönderildi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz