Futbol

Bilic'ten şok SMS: "Bize gel, seneye..."

27 Ocak 2015 Salı 10:47 - Son Güncelleme 27 Ocak 2015 Salı 11:08

''Slaven Bilic, Tolgay'ı aramış ancak çocuk açmadı. Sonra Bilic...''

Tolgay Arslan, devre arası transferinde adeta bir kaos yarattı. Beşiktaş istiyordu, Trabzonspor araya girdi derken, 24 yaşındaki futbolcu, Siyah Beyazlı takımla anlaşma sağladı. Ancak polemikler son bulmadı.

Beyaz TV'de canlı yayınlanan programa telefonla bağlanan İbrahim Hacıosmanoğlu, Tolgay'ın menajerinin Beşiktaş'la da görüştüğünü öğrendiğini ve ardından transferden vazgeçtiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Biz orada aynı otelde kalıyoruz o arkadaşla. Tolgay'ın menajerinin otel parasını bile ben ödedim. Babası, biz resmi açıklamayı yaptıktan sonra beni aradı. 'Başkanım çok özür diliyorum. Beni de işin içerisine sokmuyorlar.' dedi. Çocuk evde hazırlanıyor, menajer Beşiktaş'la görüşüyor. Çocuk da üzgün. Ben de size açıklama yaptım. Bizim için bu transfer bitmiştir diye. Kim aldıysa hayırlısı olsun. El sıkıştığımız takımdan başkasıyla kimseyle görüşmem. Ben agrasif bir adamım yanlış bir şey de yapardım. Toplantıdan kalkan da giden de benim. Benden 15 saat sonrasında Beşiktaş'la anlaştılar. Ben o açıklamayı yapmasaydım Beşiktaş yüksek fiyata alabilirdi. Ben Beşiktaş'a iyilik de yapmış oldum.

Bomba iddia!

Tolgay Arslan transferinde flaş bir iddia ortaya atan Hacıosmanoğlu, "Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Tolgay'ı aramış ancak çocuk açmadı. Sonra Bilic Tolgay'ın telefonuna mesaj atıyor, 'Bize gel şampiyon olalım, seneye birlikte İngiltere'ye gidelim' diye..." diyerek flaş bir açıklama yaptı.

Sıradaki Haber
Beşiktaş'tan Tolgay açıklaması!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz