Futbol

Eskişehirspor'dan imza şov!

20 Temmuz 2018 Cuma 11:53 - Son Güncelleme 20 Temmuz 2018 Cuma 13:33

Spor Toto 1. Lig'de hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Eskişehirspor, 8 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Düzenlenen tören ile; 31 yaşındaki orta saha Cristian Tenase 2 yıl, 27 yaşındaki orta saha İbrahim Sissoko 1 yıl, 21 yaşındaki orta saha Emre Can Atila Konyaspor'dan 1 yıllığına kiralık, 29 yaşındaki sol açık Ferhat Kiraz 2 yıl, 21 yaşındaki kendi altyapısından yetiştirdiği ön libero Furgan Bolat 3 yıl, 26 yaşındaki orta saha Kamal İssah 1+1 yıl, 29 yaşındaki orta saha Kerim Avcı 3 yıl ve 22 yaşındaki orta saha Jesse Tamunobaraboye Sekidika 2 yıl Eskişehirspor'a imza attı. 

"Yolun sonu şampiyonluk olacak" 

İmza töreninde konuşan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, "Bilindiği gibi 2028-2019 futbol sezonuna tek hedefi şampiyonluk olarak çıkan Eskişehirspor var. Biz büyük camiayız ve Anadolu futbolunun her dönem önderiyiz, bu yıl da bu devam edecek. Önceden de söylemiştim, biz iyi oyuncuları alacağız. Bize fayda sağlayacak arkadaşlar bizimle beraber olacak. Bunun sonu inşallah Süper Lig olacak. Biz orada da hedefsiz olmayız, yine orada da hedef koyacağız. Geleceği de planlayarak bu sezon yola çıkıyoruz. Herkesin desteğini bekliyoruz, bu şampiyonluklar böyle geliyor. İlk defa bunu yaşamıyoruz. İnşallah 7 gün 7 gece şampiyonluğu kutlayacağız. Geçmiş dönemdeki alacaklarında bize yardımcı olan Sissoko'ya ayrıca teşekkür ediyorum. Takımımız kampa gidiyor 4 tane hazırlık maçı var. Hızlı bir şekilde hareket etmemiz gerekiyor. İnşallah forvet konusunda da sizlere müjdeli haberler vereceğiz" dedi.  

İLGİLİ GALERİLER

Sıradaki Haber
Mitrovic, 4 yıllık imzayı attı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz