Futbol

Fenerbahçe gençleşiyor

14 Temmuz 2018 Cumartesi 18:55 - Son Güncelleme 14 Temmuz 2018 Cumartesi 18:32

Takımın geleceği olarak görülen genç isimlerin kadroya katılmasıyla ligin en yaşlı takımlarından biri olan Fenerbahçe'nin yaş ortalaması düşüyor.

Takımın gelecekteki iskeletini oluşturacak isimleri kadroya katan sarı lacivertliler; Ferdi Kadıoğlu, Berke Özer ve Barış Alıcı’yı transfer ederek takımın yaş ortalamasını düşürme planlarını hayata geçirdi... 

Geçen yıl ligin en yaşlı takımlarından biri olan Fenerbahçe, bu doğrultuda gelecek vaat eden ve maddi anlamda katkı sağlayabilecek oyuncuları almak için yurt içinde ve yurtdışında çalışmalarını sürdürüyor.

Genç oyunculara şans vermesiyle bilinen teknik direktör Phillip Cocu'nun takımın başında olması da genç oyuncular için bir avantaj olarak görünüyor.

Hollandalı teknik adam, takıma monte edeceği genç isimlere daha fazla süre vermeyi planlıyor.

Sarı-lacivertli takımda İsviçre kampının ardından Samed Karakoç, Uygar Mert Zeybek ve Ahmethan Köse ile yolların ayrılması planlanıyor.

Fenerbahçe daha önce 2000-2001 sezonunda Ali Güneş, Serhat Akın gibi gençleri, 2003-2004 sezonunda da Ümit Milli Takımı'nın Tuncay Şanlı, Kemal Arslan gibi genç oyuncularını transfer ederek zafere ulaşmıştı. 

Sıradaki Haber
Liverpool, Vida için bastırıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz