Futbol

Fernandes’ten Beşiktaş’a haber var!

26 Mayıs 2018 Cumartesi 20:01 - Son Güncelleme 26 Mayıs 2018 Cumartesi 20:07

Manuel Fernandes’ten Beşiktaş’a haber geldi. Portekizli yıldızın, yeniden siyah-beyazlı formayı giymek için milli takımdaki arkadaşları Pepe ve Quaresma aracılığıyla yönetime mesaj gönderdiği belirtildi.

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş’a eski bir yıldızından mesaj geldi.

4 sezon siyah-beyazlı formayı giydikten sonra 2014 yılında Lokomotiv Moskova’ya transfer olan Manuel Fernandes’in yeniden Beşiktaş’a dönmek istediği öğrenildi.

Kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunan deneyimli orta saha oyuncusunun milli takımdaki arkadaşları Pepe ve Quaresma aracılığıyla Beşiktaş yönetimine "Hatalarımdan ders çıkardım. Beşiktaş'a dönmek istiyorum" mesajı gönderdiği iddia edildi.

Talisca'nın yerine 10 numara arayan Beşiktaş yönetimininse eski oyuncularından gelen bu teklifi değerlendireceği; ancak bu konuda aceleci davranmama kararı aldığı kaydedildi.

Manuel Fernandes, takımı Lokomotiv Moskova'nın bu sezonki şampiyonluğunda büyük rol oynadı. Sergilediği performansla Portekiz Milli Takımı'nın Dünya Kupası kadrosuna da çağrılan 32 yaşındaki futbolcu, Rus ekibiyle 41 maçta 14 gol attı, 4 de asist yaptı.

Sıradaki Haber
Göztepe, Bifouma'yı istiyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz