Futbol

Galatasaray büyük fırsatı kaçırdı

29 Temmuz 2014 Salı 09:10 - Son Güncelleme 29 Temmuz 2014 Salı 09:19

Galatasaray, Şener Özbayraklı’da da sürpriz bir pürüzle karşılaştı.

Sabri Sarıoğlu ve Emmanuel Eboue’yi gözden çıkararak sağ bek arayışlarına başlayan Galatasaray, Tarık Çamdal için Eskişehirspor’un astronomik taleplerde bulunması üzerine gündeme gelen Bursasporlu Şener Özbayraklı’da da sürpriz bir pürüzle karşılaştı.

Maliyeti Tarık Çamdal’a göre çok daha uygun olduğu belirtilen ve sözleşmesinde, “5 milyon liraya serbest kalır” maddesi de bulunan 24 yaşındaki Şener’in transferinde Cim-Bom geç kaldı. Çünkü Bursaspor’la 2 yıl daha sözleşmesi bulunan yetenekli futbolcunun sözleşmesindeki serbest kalma maddesinin süresinin dolduğu ortaya çıktı.

Şener’i serbest kalma bedelini ödeyerek transfer etmek isteyen kulüplerin özel sözleşmeye göre 1 Haziran-1 Temmuz arasında 5 milyon lirayı (yaklaşık 1 milyon 800 bin euro) Bursaspor’a ödemesi gerekiyordu. Sözkonusu sürenin dolması nedeniyle Galatasaray’ın artık yeşil-beyazlı kulüple bonservis için masaya oturmak zorunda olduğu belirlendi. Sarı-kırmızılı kulübün B planı olan Şener’deki bu problem üzerine yüksek maliyeti nedeniyle askıya aldığı Tarık Çamdal konusunda nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

SKORER

Sıradaki Haber
G.Saray’da hedef Campbell
Yükleniyor lütfen bekleyiniz