Futbol

Halilhodzic öğrencisini getiriyor

28 Temmuz 2014 Pazartesi 19:06 - Son Güncelleme 28 Temmuz 2014 Pazartesi 19:12

Trabzonspor, Essaid Belkalem'i kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Trabzonspor, Cezayir Milli Takımı'ndan Vahid Halilhodzic'in eski öğrencisi 25 yaşındaki savunma oyuncusu Essaid Belkalem'i kadrosuna katmak için Watford kulübü ile görüşmelere başladı.

Belkalem'i satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Trabzonspor'un, Watford kulübünü ikna ettiği ve oyuncunun gerekli prosedürlerin sonlandırılmasının ardından takımın Avusturya kampına katılabileceği öğrenildi. Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic'in Belkalem dışında bir stoper daha istediği ve yönetimin bu konuda arayışlarının sürdüğü de belirtildi. Trabzonspor Kulübü CEO'su Burak Gürdal ve Genel Menajer Serhat Altıncı, Halilhodzic'in istediği takviyeleri yapmak için yoğun bir mesai harcarken, önümüzdeki hafta sonuna kadar tüm takviyelerin sonlanması bekleniyor.

EMRAH BAŞSAN VE MUSA TRANSFERLERİ HALİLHODZİC'İN ONAYINI BEKLİYOR

Trabzonspor'un Medical Park Antalyaspor'dan kadrosuna katmak için prensip anlaşmasına vardığı Musa Nizam ve Emrah Başsan transferleri Halilhodzic engeline takıldı. Oyuncuların maç kasetlerini izleyen Boşnak teknik adam, bordo-mavili yönetime oyuncularla ilgili raporunu henüz sunmadı. Halilhodzic'in yabancı oyuncu transferlerine göre bu transferlere onay verebileceği öğrenildi.

DHA

Sıradaki Haber
Ronaldinho kovuldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz