Futbol

İşte Başakşehir'in transfer planı

24 Mayıs 2018 Perşembe 13:55 - Son Güncelleme 24 Mayıs 2018 Perşembe 14:02

Spor Toto Süper Ligi üçüncü sırada bitiren Medipol Başakşehir'de gündem transfer... Teknik Direktör Abdullah Avcı, bazı isimlerle yolların ayrılmasını isterken, genç oyuncuları takıma katarak yaş ortalamasını düşürmeyi planlıyor.

Medipol Başakşehir'de kaptan Emre Belözoğlu'nun bu sezon forma giyip giymeyeceği merak konusu. Tecrübeli futbolcu, bir yıl daha sahalarda olmak istediğini söyledi.

Gümüşdağ, Emre'nin Futbol Genel Direktörü olmasını istiyor

Kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ ise Emre'nin futbolu bırakıp, Medipol Başakşehir'de Futbol Genel Direktörü olmasını istiyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın da deneyimli futbolcunun takımda kalması yönünde görüş belirtmesi, Başkan Gümüşdağ'ı düşündürüyor.

Başarılı teknik adam, Emre Belözoğlu'nun mevkisi için, "Bir genç, bir de tecrübeli ismi kadromuza katmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Abdullah Avcı, yeni sezonla ilgili de ip uçları verdi. Turuncu-lacivertlilerde yaşadığı sakatlıklar sonrasında takımda forma şansı bulamayan Egemen Korkmaz ile yollar ayrılıyor.

İki sezondur takımda olan tecrübeli stoper Spor Toto Süper Lig'de turuncu-lacivertli formayı giyemedi.

Medipol Başakşehir Kulübü, UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçları öncesinde yeni transferleri kampa yetiştirmek istiyor.

Arda Turan'ın cezası

Turuncu-lacivertlilerin en büyük beklentisi ise Arda Turan'ın cezasının düşmesi. Milli futbolcunun cezası düşerse, tecrübeli orta saha arayışları askıya alınacak ve genç yetenek için ayrılan bütçe arttırılacak.

Sıradaki Haber
Alacakları ödenmedi, sözleşmesini feshetti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz