Futbol

İşte Zidane'nın radarındaki yıldız

17 Aralık 2017 Pazar 00:23 - Son Güncelleme 17 Aralık 2017 Pazar 00:23

Liverpool'un yıldızı Mohamed Salah'a dünya devlerinin ilgisi sürüyor. Başarılı futbolcu son olarak Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane'ın radarına girdi. Zidane, "Başka takımın futbolcuları hakkında konuşmam ama onu çok beğeniyorum" dedi.

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, Mısırlı futbolcu Muhammed Salah'a ilgisini gizlemedi. Başarılı teknik adam, Liverpool forması ile bu sezon 17 maçta 13 gol atan futbolcudan övgü dolu sözlerle bahsetti.

"Başka takımın futbolcuları hakkında konuşmam ama onu çok beğeniyorum"

Zidane "Salah büyük bir oyuncu. Roma'dayken kendini ispatlamıştı şimdi Liverpool'da da aynı şekilde devam ediyor. Takımı için çok önemli bir isim. Onu her izlediğimde daha fazla geliştiğini görüyorum. Genç, aynı zamanda güçlü bir futbolcu. Futbola vereceği daha çok şey var. Başka takımın futbolcuları hakkında konuşmam ama onu çok beğeniyorum" dedi.

Real Madrid'in Muhammed Salah'a ilgisi daha önce Mısır Milli Takımı Teknik Direktörü Hector Cuper tarafından da gündeme getirilmişti.

Tecrübeli teknik adam Premier Lig'de attığı gollerle adından söz ettiren futbolcuyu Real Madrid'in istediğini duyduğunu söylemişti.

Salah sezon başında Roma'dan Liverpool'a yaklaşık 34 milyon Sterlin karşılığında transfer olmuştu.

Sıradaki Haber
Asamoah olmazsa hedef Filipe Luis
Yükleniyor lütfen bekleyiniz