Futbol

Olcay, Gökhan ve Fernandes kalıyor mu?

06 Mart 2014 Perşembe 15:43 - Son Güncelleme 06 Mart 2014 Perşembe 15:48

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay soruları cevapladı.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Transfer Komitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, siyah-beyazlı takımın en istikrarlı ismi olarak göze çarpan Olcay Şahan ile sözleşme uzatacaklarını açıkladı.

AA'ya konuşan Atalay, Olcay'ın Beşiktaş'a gönülden bağlandığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Zaten bu son derece olumlu performansı da takımına, arkadaşlarına ve kulübüne duyduğu derin seviden kaynaklanıyor. Menajeri ve kendisi de her fırsatta yola Beşiktaş ile devam edeceklerini söylüyorlar zaten. Kaldı ki Olcay'ı biz bir yerlere vermek istesek, kendisi bu kulüpten ayrılmaz, hiçbir yere gitmez. Biz onu nasıl seviyorsak, o bizi daha fazla seviyor. Haliyle Olcay'a hiçbir zaman 'seni verelim' demeyeceğiz. Taraftarlarımız merak etmesin, kendisiyle yola devam edeceğiz."

Gökhan Töre'nin durumu

Siyah-beyazlı takımın bir diğer önemli ismi Gökhan Töre için henüz kulübü Rubin Kazan ile masaya oturmadıklarını kaydeden Deniz Atalay, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Gökhan Töre için Rubin Kazan ile kısa zamanda masaya oturacağız. Kendisinin Beşiktaş'ta kalması için Rus kulübünün 7,5 milyon avroluk bonservis bedelinde kesinlikle indirim yapması gerekiyor. Bu parayı veremeyeceğimizi daha önce defalarca açıkladık. Pazarlık edeceğiz, oyuncumuzun bonservisini almak için üzerimize ne düşerse yerine getireceğiz. Göz ardı etmememiz gereken bir önemli husus daha var. Tabii ki Gökhan'ın kendisiyle de anlaşmamız lazım, yalnızca Rubin Kazan'ı ikna etmek yeterli değil"

Fernandes konusu

Yazılı ve görsel basında, sezon sonu takımdan ayrılacağı kesin bir dille ifade edilmeye başlanan Manuel Fernandes ile ilgili de açıklama yapan Atalay, sözlerini şöyle noktaladı:

"Her şeyden önce Fernandes'in camiada ve takımda kimseye bir kırgınlığı yok. Basketbol maçında, taraftar tepkisi ya da herhangi bir başka sebeple kimseye sırt çevirmiş veya gücenmiş değil. Takıma katkı yapıp, olumlu performans göstermesi lazım ki onu elde tutmak için uğraşalım. Sezon sonunu bekleyeceğiz, kalan 11 haftada neler yapacağı çok önemli. Şu an formsuz olduğunu zaten herkes görüyor. Mevcut durumda, 'Fernandes'i gönderdik' ya da 'Fernandes sezon sonunda ayrılacak' diye kesin bir hüküm yok, sabırlı olmakta yarar var. Aynı durum Almeida için de geçerli. Oyuncu Dünya Kupası'nı bekliyor. Biz şartlarımızı zorlayarak, takımda kalması için çalışacağız. Kendisi de zaten Beşiktaş'ta son derece huzurlu."

Sıradaki Haber
Arda'ya İngiliz devi talip
Yükleniyor lütfen bekleyiniz