Futbol

Sivasspor, Barcelonalı oyuncuyu transfer etti

23 Temmuz 2018 Pazartesi 20:06 - Son Güncelleme 23 Temmuz 2018 Pazartesi 23:56

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, Barcelona'dan Brezilyalı sağ bek Douglas Pereira Dos Santos'u kiralık olarak renklerine bağladı. 

Kadrosunda Kone ve Robinho gibi yıldızları bulunduran Sivas ekibi, Douglas'ı da transfer ederek gücüne güç kattı. Bu sezon Sergıy Ryblka, Uğur Çiftçi ve Erdoğan Yeşilyurt'u kadrosuna katan Sivasspor, takviye çalışmalarına devam ediyor.

Geçen sezonki kadrosunu büyük ölçüde koruyan Kırmızı-Beyazlılar, Teknik Direktör Tamer Tuna'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmasını sürdürüyor. Eksik bölgeleri güçlendirmek adına sıkı çalışıyor.

Geçen sezonu kiralık olarak Benfica'da geçiren Douglas'ı Yiğidolar, 1 yıllığına kiraladı.

Sarılar'dan TRTSPOR'a açıklama

DG Sivasspor Asbaşkanı Erdal Sarılar, TRTSPOR’a yaptığı açıklamada Barcelona Kulübü'nden Douglas Pereira Dos Santos’u bir yıllığına kiraladıklarını söyledi. Sarılar, Barcelona'da 8 maçta forma giyen Brezilyalı defans oyuncusunun Yiğidolar’ın Bolu'daki kampına da katılacağını söyledi.

Barcelona'dan da açıklama

Barcelona'dan yapılan açıklamada da "Douglas" olarak tanınan Brezilyalı oyuncu Douglas Pereira dos Santos'un 2018-19 sezonu için Sivasspor'a kiralandığı belirtildi.

27 yaşındaki Douglas, 2014 yazında transfer olduğu Barcelona'da A takım formasını 8 kez giydi. Katalan ekibinin Sao Paulo'dan kadrosuna kattığı Douglas, 2016-17 sezonunda Sporting Gijon'a (21 maç, 3 gol), geçen sezon ise Benfica'ya (10 maç) kiralandı.

Kariyerinde 210 maça çıkan Douglas 13 asist yaparken, 12 de gol kaydetti.

İLGİLİ GALERİLER

Sıradaki Haber
VİDEO | Aly Cissokho'dan 2+1 yıllık sözleşme
Yükleniyor lütfen bekleyiniz