Futbol

Sivasspor'a Brezilyalı savunmacı

09 Ağustos 2018 Perşembe 09:22 - Son Güncelleme 09 Ağustos 2018 Perşembe 09:43

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor Brezilya'nın Santos Kulübü'nden 31 yaşındaki savunma oyuncusu David Braz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Teknik Direktör Tamer Tuna’nın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Yiğidolar, Brezilyalı savunma oyuncusu David Braz ile anlaştı.

Sivas'a gelen David Braz ilk olarak sağlık kontrolünden geçti. Sağlık kontrolünün ardından kulüp tesislerine geçen Braz, satın alma opsiyonlu olarak yıllık kiralık olarak kendisini kırmızı-beyazlı ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı. 

Kariyerinde 221 maçta forma giyen David Braz 14 gol ve 6 asit yaparak hücum hattına katkı sağladı. Braz 3 kez Brezilya U20 Milli Takımında forma giydi.

"Hocamı, Braz'ı uzun süredir izliyordu"

Sivasspor Kulübü Başkan Vekili Erdal Sarılar, TRTSPOR’a yaptığı açıklamada “Hocamızın talepleri doğrultusunda hem kamp çalışmalarımızı planladık ve uyguladık hem de takımımızın takviye gereken noktalarına transfer çalışmamızı sürdürüyoruz. Hocamız uzun zamandır izlediği David Braz’ın transfer edilmesini istedi. Biz de gerekli girişimlerde bulunduk. Satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladık. Camiamıza hayırlı olsun.” Dedi.

Sıradaki Haber
Chelsea'den rekor kaleci transferi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz