Futbol

Suriyeli futbolcunun hayali Messi gibi dünya yıldızı olmak

16 Ocak 2019 Çarşamba 16:55 - Son Güncelleme 16 Ocak 2019 Çarşamba 17:13

Suriyeli futbolcu hayali için Türkiye'de... Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi Futbol Turnuvası'nda dikkat çeken Behçet el-Nayif, Osmanlıspor tarafından denenmek üzere antrenmana davet edildi. El-Nayif, "Hayalim Messi gibi bir dünya yıldızı olmak" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen, Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi Futbol Turnuvası'nda, Suriyeli Behçet el-Nayif, performansıyla eski milli futbolcuların dikkatini çekti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile UNICEF iş birliğiyle yürütülen projede, Şanlıurfa Karmasıyla şampiyon olan 18 yaşındaki sporcu, Türk futboluna kazandırılmak için çeşitli kulüplere önerildi.

Bu kapsamda Osmanlıspor tarafından denenmek üzere davet edilen El-Nayif, başkent ekibinin 21 yaş altı takımında antrenmanlara çıkmaya başladı.

Oyun stili Trabzonsporlu futbolcu Abdülkadir Ömür'e benzetilen Suriyeli genç, "Hayallerimi Türkiye'de gerçekleştirmek istiyorum" dedi.

Behçet el-Nayif yaptığı açıklamada, Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Lionel Messi gibi dünya yıldızı olmayı hedeflediğini söyledi.

Üç yıldır Şanlıurfa'da yaşadığını belirten 18 yaşındaki Suriyeli genç, "Bizlere burada kapılarını, gönüllerini açan başta Türk halkı olmak üzere, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve bana bu fırsatı veren Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: TRTSPOR

Sıradaki Haber
Ozan Kabak'ın Stuttgart'a transferi KAP'a bildirildi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz