Futbol

"Teşekkürler Arda"

07 Temmuz 2015 Salı 00:16 - Son Güncelleme 07 Temmuz 2015 Salı 00:23

Atletico Madrid'den Arda Turan'a teşekkür

Atletico Madrid Kulübü, 4 yıldır kırmızı-beyazlı formayı giyen Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer olmasını "Teşekkürler Arda" başlığı ile duyurdu.

Atletico Madrid Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, "Arda Turan'ın arzusu sonrasında transferi için kulübümüz ile Barcelona arasında anlaşma sağlanmıştır. Renklerimizi taşımada gösterdiği tüm çabalardan dolayı Arda'ya teşekkür ederiz ve ona geleceğinde bol şanslar dileriz" denildi.

Öte yandan Atletico Madrid Kulübü'nün resmi internet sitesine açıklama yapan Arda Turan, "İnanılmaz bir 4 yıl oldu. Atletico ile çok özel anlar yaşadım ve takım arkadaşlarımı, taraftarları ve kulüp camiasını asla unutmayacağım. Sadece hepinize teşekkür edebilirim. Bundan sonra Atletico'yu her zaman kalbimin bir köşesinde taşıyacağım" dedi.

Galatasaray'dan Atletico Madrid'e 2011 yılında transfer olan Arda Turan 4 sezonda Atletico Madrid'le 5 kupa (La Liga şampiyonluğu, Kral Kupası, UEFA Avrupa Ligi, İspanya Süper Kupası, Avrupa Süper Kupası) kazandı.

Sıradaki Haber
Giresunspor'da 2 imza
Yükleniyor lütfen bekleyiniz