Futbol

Yeni transferden ilk açıklamalar

01 Eylül 2014 Pazartesi 19:18 - Son Güncelleme 01 Eylül 2014 Pazartesi 19:19

"Beşiktaş hak etmişti aslında"

Beşiktaş'ın yeni transferi Arjantinli futbolcu Jose Ernesto Sosa, takımdaki herkesle tanışmak için sabırsızlandığını söyledi.

Sosa, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, şu anda çok mutlu olduğunu belirterek "Her futbolcu büyük bir kulüpte oynamak ister. Ben de Beşiktaş'ın bu büyük kulüpler içerisinde olduğunu biliyorum. Beşiktaş önüme çok güzel bir proje sundu ve benimle gerçekten ilgilendiğini gösterdi. Her futbolcu, her insan ilgiden hoşlanır. Ben de gösterilen ilgiden çok mutlu oldum ve tercih yapmam da bu etkili oldu" dedi.

Siyah beyazlı ekibin UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İngiltere'nin Arsenal takımına elenmesine değinen Sosa, "Beşiktaş'ın ve taraftarının üzgün olduğunu biliyorum. Çünkü haksız yere gruplara kalamadığını gördüm. Beşiktaş hak etmişti aslında. Ama şu anda bundan sonrasına bakacağız. Biliyorum ki oyuncularla tek tek ilgilenen, kolay iletişim kurabilen bir teknik direktörümüz var. Ben de takıma katılarak yeni arkadaşlarıma neler yapabileceğimi göstermek istiyorum" diye konuştu.

Arjantinli oyuncuların genelde savaşçı ve saha içerisinde her şeylerini veren futbolcular olarak bilindiğini vurgulayan Sosa, şunları söyledi:

"Duyduğum kadarıyla Beşiktaş taraftarı da çok özeldir. Onların da vereceği destekle saha içinde elimden geleni yapmaya çalışacağım. Fiziğim için şu an bir şey söyleyemem. Takım ile bir araya gelmem gerekir. Takımla bir araya geldiğimde eksiğim var mı, yok mu o zaman anlayabilirim. Bugün imza attım. Hedefleri düşünmek için erken olduğunu düşünüyorum. İlk önce takım arkadaşlarıma alışmak var. Ondan sonra da Beşiktaş forması altında ne yapmam gerekiyorsa, nerede mücadele etmem, hangi kupayı kazanmam gerekiyorsa hepsine talibim."

-İlk antrenmanını yaptı-

Jose Ernesto Sosa, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde ilk antrenmanını kondisyoner Miljenko Rak yönetiminde gerçekleştirdi.

Kondisyon merkezinde yarım saat boyunca kuvvet ve denge çalışması yapan Arjantinli futbolcu, on dakika koşu yaparak antrenmanı tamamladı.

Sıradaki Haber
Altay'da transfer
Yükleniyor lütfen bekleyiniz