Futbol

Beşiktaş'ta Tolgay sahne aldı

29 Ocak 2015 Perşembe 14:58 - Son Güncelleme 30 Ocak 2015 Cuma 00:17

Beşiktaş, Türkiye Kupası F Grubu'nda bugün 5. maçında Sarıyer ile karşılaştı.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 5. hafta maçında Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sarıyer ile karşı karşıya geldi.

Siyah-beyazlılar, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta rakibini 3-1 yenerek gruptan çıkma yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Beşiktaş, 41. dakikada Necip Uysal'ın golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. Karşılaşmanın ikinci yarısının 78. dakikasında Furkan Yaman durumu 2-0 yaptı.

Bu golden bir dakika sonra Sarıyer, Cemre Atmaca'nın golüyle farkı 1'e indirdi. Beşiktaş'ın yeni transferi Tolgay Arslan, 81. dakikada attığı golle maçın skorunu belirleyen isim oldu; 3-1.

Bu sonucun ardından Beşiktaş, puanını 9'a yükseltti. Sarıyer ise oynadığı 5 maçı da kaybetti ve grupta henüz puanla tanışamadı.

İki takım arasında Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanan grubun ilk maçında Beşiktaş sahadan Cenk Tosun (2), Ramon Motta ve Olcay Şahan'ın golleriyle 4-0 galip ayrılmıştı.

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Özkan Çeliker, Serkan Çimen, Cevdet Kömürcüoğlu

Beşiktaş: Cenk Gönen, Opare, Milosevic, Atınç Nukan, İsmail Köybaşı, Kerim Frei Koyunlu (Dk. 62 Gökhan Töre), Necip Uysal, Tolgay Arslan, Uğur Boral, Sosa (Dk. 62 Demba Ba), Furkan Yaman (Dk. 79 Oğuz Aksoy)

Sarıyer: Kadem Burak Yaşar, Fırat Sezer, Serhat Akyüz, Gökhan Payal, Ozan Solak, Günay Şakar, Soner Ergençay (Dk. 76 Emre Karaman), Mustafa Soytaş (Dk. 65 Hakan Soylu), Muhammed Türkmen, Güney Atılgan, Mert Somay (Dk. 65 Cemre Atmaca)

Goller: Dk. 41 Necip Uysal, Dk. 78 Furkan Yaman, Dk. 81 Tolgay Arslan (Beşiktaş), Dk. 79 Cemre Atmaca (Sarıyer)

Sarı kartlar: Dk. 35 Mustafa Soytaş, Dk. 56 Ozan Solak (Sarıyer), Dk. 57 Atınç Nukan (Beşiktaş)

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz