Futbol

Beşiktaş'tan kupada Cyle Larin sürprizi!

17 Nisan 2018 Salı 12:48 - Son Güncelleme 17 Nisan 2018 Salı 12:52

Beşiktaş'ta Cyle Larin sürprizi yaşanıyor. Şenol Güneş'in antrenman sonrasında Kanadalı golcü ile özel olarak ilgilenmesi, tecrübeli teknik adamın, Fenerbahçe derbisinde rotasyona mı gidecek sorusunu akıllara getirdi.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında Fenebahçe'ye konuk olacak. Zorlu derbinin hazırlıkları sürerken, teknik direktör Şenol Güneş, antrenman sonrasında Cyle Larin ile özel olarak ilgilendi.

Deneyimli teknik adam eşliğinde yarım saate yakın şut çalışması yapan Kanadalı golcünün performansı, Beşiktaş teknik heyetini memnun etti. Şenol Güneş'in Fenerbahçe karşısında Cyle Larin'e şans verebileceği belirtildi. 

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye kupası'nda şampiyonluğu hedefleyen Şenol Güneş, Fenerbahçe karşısında rotasyon yapmaya hazırlanıyor. 

Tecrübeli Teknik adam, ligdeki Evkur Yeni Malatyaspor ve Galatasaray maçlarını düşünerek, kupada Pepe, Atiba, Babel ve Quaresma gibi bazı as oyuncularını dinlendirmeyi planlıyor.

Şenol Güneş'in Fenerbahçe maçında stoperde Vida’ya şans vermesi beklenirken, orta sahayı da Necip, Tolgay ve Oğuzhan'dan oluşturmayı düşündüğü bildirildi.

Ayrıca zorlu maçta Mustafa Pektemek’in de ilk 11’de olması gündemde. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz