Futbol

"Çok heyecanlı ve güzel bir maç oldu"

31 Ocak 2018 Çarşamba 23:21 - Son Güncelleme 31 Ocak 2018 Çarşamba 23:24

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Kayserispor'u 1-0 yenen Teleset Mobilya Akhisarspor'un teknik direktörü Okan Buruk, maçın çok heyecanlı ve güzel geçtiğini söyledi.

Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kupanın kendileri için önemli olduğunu kaydetti. 

Çeyrek finale geldiklerini, yarı final ve final umudunun kendilerini heyecanlandırdığını belirten Buruk, "Ligin iyi takımlarından biri olan Kayserispor’a karşı çok üstün oynadık. Bir tane korner attırdık, bir veya iki tane de pozisyon verdik. Bu oyun, taraftarımızı ve bizi mutlu etti. Takımımız maçın başından sonuna kadar aynı şekilde iyi mücadele etti. Çok heyecanlı ve güzel bir maç oldu." diye konuştu.

Gece maçlarının kalitesinin her zaman daha yüksek olduğunu vurgulayan Buruk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Maalesef bundan sonraki 3 hafta yine saat bir buçukta oynayacağız. Bunu sezon başından beri dile getiriyoruz, 'neden devamlı biz gündüz maçı yapıyoruz' diye. Maç planlayan arkadaşlarımız devamlı maçlarımızı bir buçuğa koyuyorlar. Bu saatin futbol açısından çok sağlıklı olduğuna inanmıyorum. Hem oynamak hem seyretmek için. Bunu yayıncı ve federasyonun dikkate alıp, maçı buna göre planlaması lazım. Bu maçlar çok zorlu oluyor."

Buruk, ara transfer döneminde hücum hattına katkı sağlayacak bir oyuncu daha istediklerini aktararak, saat 24.00'e kadar vakitleri olduğunu ve yöneticilerle görüştüklerini dile getirdi.

Kayserispor cephesi

Karşılaşmada hakem tarafından tribüne gönderilen Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın yerine basın toplantısında açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı ekibin antrenörü Hakan Ertürk, son dakikada verdikleri pozisyonda gol yediklerini söyledi.

Ligde ve kupada olumlu çıkışlarının devam ettiğini aktaran Ertürk, "Kupada ilk defa mağlup olduk. Kupanın bütün ayaklarında galip gelerek, turları geçtik. Maçın başlarında tutuk başladık ancak yine bu dakikalarda yüzde yüz gol pozisyonundan yararlanmadık. Maç bizim kontrolümüzde geçti. Son dakikada verdiğimiz pozisyonda golü yedik. İçeride oynayacağımız maçta bunu telafi edeceğiz. Kayserispor olarak çok iyi yoldayız. İyi bir takımımız var, bunun da bizi hedefe götüreceğine inanıyoruz." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz