Futbol

"Elimizden geleni yapacağız"

30 Kasım 2015 Pazartesi 17:19 - Son Güncelleme 30 Kasım 2015 Pazartesi 17:21

Adanaspor Teknik Direktörü İpekoğlu, kupa mücadelesine önem verdiklerini söyledi

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda grup maçlarının yapılacağı tura yükselmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada görüşüne yer verilen İpekoğlu, kupa mücadelesine önem verdiklerini ve gruplara kalmak istediklerini belirtti.

PTT 1. Lig'de, 1461 Trabzon galibiyetiyle moral bulduklarını ifade eden İpekoğlu, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki Diyarbekirspor karşılaşmasına odaklandık. Rakibimizi küçümsemiyoruz. Kupa maçlarında, ligde forma bulamayan oyuncularımıza da şans gelecektir. Kupa karşılaşmasının kulübümüze maddi getirisinin de olacağını göz önünde bulunduruyoruz. Gruplara kalma adına elimizden geleni yapacağız."

Öte yandan Adanaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda 3 Aralık Perşembe günü Diyarbekirspor'la iç sahada oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Gençlik Stadı'nda çalışan turuncu-beyazlı ekip, idmana ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 5'e 2 pas ve top kapma çalışması yapan futbolcular, dar alanda çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

5 Ocak Fatih Terim Stadı'ndaki karşılaşmanın biletleri 5 liradan satışa sunuldu. Elektronik bilet sistemi uygulanacak misafir takım taraftarına, 810 kişilik yer ayrıldı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz