Futbol

Fenerbahçe'ye coşkulu karşılama

03 Mart 2015 Salı 19:04 - Son Güncelleme 03 Mart 2015 Salı 21:07

Fenerbahçe kafilesi, Adana'da taraftarlarca karşılandı.

Fenerbahçe kafilesi, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Mersin İdmanyudu ile oynayacağı maç için havayoluyla Adana'ya geldi, ardından Mersin'e hareket etti.

Sarı-lacivertli kafileyi, Adana Havalimanı'nda taraftarlar karşıladı. Futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, takım otobüsünü de bir süre takip ederek tezahüratta bulundu.

Kafile, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Mersin İdmanyudu karşılaşması için Mersin'e hareket etti.

Mersin İdmanyurdu ile Fenerbahçe, 4 Mart Çarşamba günü saat 20.30'da, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda karşılaşacak. Maçı, Yunus Yıldırım ile yardımcıları Baki Tuncay Akkın ve Serkan Gençerler yönetecek.

Fenerbahçe Mersin'de

Fenerbahçe kafilesinin konaklayacağı otele, futbolcular gelmeden kısa süre önce büyük boyda sarı-lacivertli bir bayrak asıldı. Takım otobüsüyle otele giriş yapan oyunculara taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu.

Sarı-lacivertli ekibin Mersin İdmanyurdu maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Volkan Demirel, Erten Ersu, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Michal Kadlec, Mehmet Topuz, Uygar Mert Zeybek, Pierre Webo, Moussa Sow, Selçuk Şahin, Dirk Kuyt, Bruno Alves, Raul Meireles, Diego Ribas, Savaş Polat, Mehdi Akgül, Caner Koca, Ramazan Civelek ve Melih Okutan.

Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe karşılaşması yarın saat 20.30'da, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yapılacak. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz