Futbol

Hamzaoğlu'dan Dzemaili ve Pandev yorumu

28 Ocak 2015 Çarşamba 23:35 - Son Güncelleme 29 Ocak 2015 Perşembe 01:54

Galatasaray Teknik Direktörü, Eskişehirspor yenilgisi sonrası açıklamalar yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu maçında Eskişehirspor'a 1-0 mağlup oldukları maça ilişkin, "Bizim için üzücü.Galatasaray'ın ne olursa olsun kazanması gerekiyor. Eskişehirspor'u kutluyorum​" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamza Hamzaoğlu, Eskişehirspor karşısında kötü bir mağlubiyet aldıklarını belirttti.

Hamzaoğlu, şöyle devam etti:

"Bugün oynamaya çalıştık. Pas yapmaya çalıştık. Oyunu biraz geride kabul ettik. Daha önde oynamamız gerekiyordu. Mücadele konusunda geri kaldık. Bazı oyuncularımızı görmek istedik. Onların fiziksel kapasitesini biraz daha üst seviyelere çekmek için onları sahada uzun süre tutmaya çalıştık. Bizim için üzücü. Galatasaray'ın ne olursa olsun kazanması gerekiyor. Eskişehirspor'u kutluyorum."

"Dzemaili ve Pandev hala istediğimiz seviyede değiller" 

Hamzaoğlu, bir gazetecinin "Dzemaili ve Pandev'in performanslarından memnun musunuz?" sorusu üzerine, "Dzemaili'nin uzun bir aranın ardından ilk maçıydı. İlk kez 90 dakika oynadı. Mümkün olduğunca onların kapasitesini artırmaya çalışıyoruz. Takımımız oturdu ve kadromuz belli. Acil bir ihtiyacımız yok. Her oyuncumuza ihtiyacımız olacak. Pandev ve Dzemaili hala daha istediğimiz seviyede değiller ama çalışmalarından memnunum" diye yanıtladı.

Skibbe: "Futbolcularımız çok iyi bir mücadele ortaya koydu"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe ise Galatasaray galibiyetine ilişkin olarak "Futbolcularımız Galatasaray'a karşı çok iyi bir mücadele ortaya koydu" dedi.

Mükemmel bir atmosferde maça çıktıklarını ve taraftarın desteğinin çok iyi olduğunu belirten Skibbe, "Onun için takımımız da canı yürekten oynadı. Futbolcularımız Galatasaray'a karşı çok iyi bir mücadele ortaya koydu. Skorun 1-0 olmasının yanı sıra takımımız çok iyi bir mücadele etti. Daha fazla gol bulabilirdik. Genç oyuncularımız da şanslarını iyi değerlendirdi ve iyi performans gösterdiler" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz