Futbol

İsmail Kartal o değişikliği açıkladı

21 Mayıs 2015 Perşembe 23:38 - Son Güncelleme 22 Mayıs 2015 Cuma 09:37

Kartal, taraftarın tepkisine neden olan Hasan Ali tercihiyle ilgili konuştu.

Bursaspor'a 3-0 yenilerek Türkiye Kupası'nda final şansını kaybeden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Kartal, şöyle konuştu: "İlk maçta önemli avantaj elde ettik. Bu akşam da iyi mücadele edip finale çıkmak istiyorduk. Bizim Türkiye Kupası'ndaki amacımız gençlerle bu turnuvada ilerlemekti ve finale çıkmaktı. Bu süreçte Uygar'ı kazandık. Sahamızda taraftarımız önünde yenilmemiz hoş olmadı. Taraftarlarımızdan özür diliyorum" dedi.

Bursaspor'u kutlayan Kartal, "Bursaspor'a finalde başarılar diliyorum. Bugün kazanmayı hak ettiler. Bunu söylemekten kaçınacak değilim. Bizim şampiyonluk mücadelemiz var. Artık tüm düşüncemiz Başakşehir maçı. Hafta sonu derbiyi izleyip kendi maçımıza bakacağız. Taraftarımız tepkisinde haklıdır. Ama biz teknik direktörler farklı düşünürüz. Kırmızı kart oyuncu değişikliğimize etki etti. Hasan Ali'yi görev yaptığı kanadı kapatması için oyuna aldık. Yabancı sınırı nedeniyle orta sahadan Meireles'i çıkarttık" ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal, maçta sakatlanan Emenike'nin önemli bir şeyinin olmadığını da belirtti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz